reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
czesc laseczki :-)

i po pierwszym tyg pracy :-) ach zmeczona jestem...... na szczescie d siwtnie sie spisuje i mala tez :-) teraz weekend wolny , wykapalam sie zaraz po malej zrobilam sobie duuuza kawke i usiadlam zeby poczytac gazetke :-) czasem trzeba sie troszke zrelaksowac :-) nie bede nawet probowac nadrobic co tam naskrobalyscie...w ogole obawiam sie, ze malo tu teraz bede bywac.....:-( pracujac na pelny etat dizen jesty poprostu za krutki....

Witam wieczorkiem,

Głosiki oddane :)

Kilolek
- tak to niestety jest, że jak starasz się wychować dziecko wg jakichs zasad, bez agresji, to potem dziecko może zostać odrzucone przez grupę. Tez się kiedyś nad tym zastanawiałam, zwłaszcza jak uczyłam Amelkę. Potem jak poszła do przedszkola to pewne zasady musiałam zmodyfikowac (oczywiście w granicach rozsądku), bo musiałam ją nauczyć walczyć o swoje. Straszne to jest, a najbardziej przeraża mnie to, że im dzieci starsze, tym będzie gorzej. Słyszałam opowieści mam, których nastoletnie córki były szykanowane w klasie, bo nie chciały np. palic papierosów itp. Jak były zbyt grzeczne to stawały się kozłami ofiarnymi.

witaski wieczorne
ja dziś coś mam kiepski dzień,nerwowa jestem bardzo nie wiedziec czemu a jeszcze do tego moje dziecko rozścięło sobie łuk brwiowy.jeju niech ona zacznie chodzić bo już to skakanie i próbowanie chodzenia mnie męczy,boję się że zrobi sobie coś poważnego....
za tydzień śmigamy na wesele męża pracownika i powiedzcie ile teraz daje się w koperte (dodam ze mój mąż jest pracodawcą pana młodego)

Tak się zastanawiałam co sie dzieje z Bura, dudziakowa, malina, laparada,camelia, moniaarek... alesmy sie wykruszyły
laseczki ide cos sobie jeszcze poczytac :) dobrej nocy

JEST , JEST , JEST !!!!!
W końcu przebił sie pierwszy ząbek (górna prawa jedynka) a już myślalam że junior dociągnie do końca 10 m-cy z gołymi dziąsłami. Ale okupione to bylo nieprzespaną nocą, poza tym mały z furią gryzie wszystko i wszystkich a Dentinox niestety nie pomaga. No ale pierwsze koty za płoty, jeszcze 19 zęboli i gotowe !!!

Gratuluje wszystkim zębaczom!!

Ato mi przypomnialo, ze my dziś 10 miesięcy!! pojęcia nie mam jak to zlecialo...

reklama
Do góry