ze skandalami czekamy na Ciebie moja drogaprzeciez wiadomo , ze jestes od tego specem
![]()
kurka powaznie? ja cos ostatnio wywolalam? ale kochacie mnie jeszcze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ze skandalami czekamy na Ciebie moja drogaprzeciez wiadomo , ze jestes od tego specem
![]()
kurka powaznie? ja cos ostatnio wywolalam? ale kochacie mnie jeszcze?![]()
wywołałas nie wywołałas , ale i tak jest przez Ciebiekochamy pania moderator
kira Ty mieszkasz w Piasecznie , czy w samej Warszawie?
niestety nawet nie wiem gdzie ta ulica jest:/ ja mieszkam na ulicy pawiej na ptasim osiedlua kogos z ulicy bratków znasz?
ja bym nie przyjęła zaproszenia,a znacie się dobrze że Cię zaprasza???Hej.A ja dla odmiany po szkole. Matko, nie wiedziłam,że potrafię się zawiecić na 30min min odciąć od Swiata i mysleć o moim Patryku... ehh...
A mój dostał powyżke w pracy hehe aż o 200złchociaz dawli mu w kupercie a teraz nie czyli i tak wychodzi na minus -100-200zł
Własnie zaprosiła mnie na nk eks mojego B i się zastanawiam czy akceptować...;/
ja bym nie przyjęła zaproszenia,a znacie się dobrze że Cię zaprasza???
moja córeczka wyrwała mamusi z buzi cukierka i zobaczcie jak się zajadała
Zobacz załącznik 280667Zobacz załącznik 280668Zobacz załącznik 280669
dobrze że nie miała zatwardzenia....no i kupke piekną zrobiła czekoladową....już 2 dzień od skosztowania tego cukiereczka i jak narazie zero uczulenia....
a od kiedy wprowadza sie dziecku czekolade itp...
Kira jak po pracy?
Wyjatkowa Ty sie skup na lekcjachI jak w szkole?
Martolinka basen jutro??
dziunka jedziesz??
witam sie i ja))
ja bym nie przyjęła zaproszenia,a znacie się dobrze że Cię zaprasza???
moja córeczka wyrwała mamusi z buzi cukierka i zobaczcie jak się zajadała
Zobacz załącznik 280667Zobacz załącznik 280668Zobacz załącznik 280669
dobrze że nie miała zatwardzenia....no i kupke piekną zrobiła czekoladową....już 2 dzień od skosztowania tego cukiereczka i jak narazie zero uczulenia....
a od kiedy wprowadza sie dziecku czekolade itp...