reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej.A ja dla odmiany po szkole. Matko, nie wiedziłam,że potrafię się zawiecić na 30min min odciąć od Swiata i mysleć o moim Patryku... ehh...

A mój dostał powyżke w pracy hehe aż o 200zł :p chociaz dawli mu w kupercie a teraz nie czyli i tak wychodzi na minus -100-200zł :(

Własnie zaprosiła mnie na nk eks mojego B i się zastanawiam czy akceptować...;/
ja bym nie przyjęła zaproszenia,a znacie się dobrze że Cię zaprasza???

moja córeczka wyrwała mamusi z buzi cukierka i zobaczcie jak się zajadała
heee 006 [800x600].jpgheee 007 [800x600].jpgheee 002 [800x600].jpg
dobrze że nie miała zatwardzenia....no i kupke piekną zrobiła czekoladową....już 2 dzień od skosztowania tego cukiereczka i jak narazie zero uczulenia....
a od kiedy wprowadza sie dziecku czekolade itp...

Zobacz załącznik 280667Zobacz załącznik 280668Zobacz załącznik 280669
dobrze że nie miała zatwardzenia....no i kupke piekną zrobiła czekoladową....już 2 dzień od skosztowania tego cukiereczka i jak narazie zero uczulenia....

sawi zapraszam z tym pytaniem na mleko papki i kanapki:)

reklama
Martolinka basen jutro??
dziunka jedziesz??

witam sie i ja :)))

W pracy jestem... A Ty co? już wolne?

Zobacz załącznik 280667Zobacz załącznik 280668Zobacz załącznik 280669

Matko, ale ona podobna do 10-miesięcznego kuzyna Joasi! Normalne bliźniaki!!! A buzia słodko umorusana :)

Wyjątkowa ja jak urodziłam Julię to już 3 tyg później zasuwałam na studium zaoczne i akurat na egzaminy trafiłam. Kilka udało mi się przesunąć, resztę musiałam zdawać. I powiem Ci że ten mój szkrabek dawał mi tyle sił do nauki że szok :) Po prostu wiedziałam że MUSZĘ się uczyć wtedy gdy ona śpi - w życiu tyle nad książkami nie siedziałam co w tamtym okresie.
Studium ukończone na 5-tkach :) Czego i Tobie życzę z całego serca :)

KTOŚ TU NA CHACIE JESZCZE CZASEM PRZESIADUJE?

Ostatnia edycja:
Do góry