reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dzien dobry.
melduje sie po porannym sprzataniu . Maly juz po pierwszej drzemce.:tak:Miał byc dzis grill u znajomych na powietrzu , ale pogoda nieciekawa:baffled: zobaczymy jak to bedzie. Cala noc lało..

reklama
U mnie drzemiemy ;D a ja zamiast iść pod prysznic siedzę na BB ;/ Dzis też już latałam na odkurzaczu a przyszedł dziadek w butach...........................aaaaaaaaaaa.............relax...
Dziś albo jutro wyrwiemy się do stolicy na zakupy................ojajajajjajaj ale poszaleję hehehe

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki

wysłałam D na zakupy z Igorkiem i śmigam ogarnąć mieszkanko bo się zapusciło przez tydzień ech...też mi odpoczynek weekendowy...
Ula zazdroszczę szaleństwa w zakupach....mnie prędko to nie czeka :-(

będę pozniej :-) buzka

Cleo wiesz ja napisałam ze "zaszaleję" hehehe ale to w sumie nie finansowo (chociaż też) ale bardziej mi chodziło ze zaszaleję ze wyszłam wogóle gdziekolwiek hehehe Od dwóch msc nie byłam w żadnym super i hiper sklepie i aż mnie skręca. Dziś albo jutro mały zostaje z babcią a my śmigamy byle gdzie, byle po co, powó zawsze się znajdzie ;D
Mam nadzieję, ze u Was finansowo się zmieni na lepsze, życzę Wam tego!

Ale dzis dzien... siąpi deszcz, maly spi juz drugi raz, pewnie do konca dnia dojda kolejne dwie drzemki. nic mi sie nie chce, nawet kawa nie pomaga. a do tego po poludniu zjazd rodzinny tu u tesciowej... jeszcze 2 tyg i bede u siebie :D
milego dnia wszystkim, mimo tej pogody :)

pawelek wlasnie zasnal, ale dal mi popalic rano on i maz
czy mezczyzni musza byc czasami tacy nkieobliczalni, drobiazgowi i wypominalscy grrrrr
Martolinka u was pewnie juz ok bo chyba na nas przeszlo
a ja mam strajk i palcem dzisiaj nie rusza
niech sie wszyscy bujaja

Cleo wiesz ja napisałam ze "zaszaleję" hehehe ale to w sumie nie finansowo (chociaż też) ale bardziej mi chodziło ze zaszaleję ze wyszłam wogóle gdziekolwiek hehehe Od dwóch msc nie byłam w żadnym super i hiper sklepie i aż mnie skręca. Dziś albo jutro mały zostaje z babcią a my śmigamy byle gdzie, byle po co, powó zawsze się znajdzie ;D
Mam nadzieję, ze u Was finansowo się zmieni na lepsze, życzę Wam tego!

aaa o to chodziło..takie szlaństwa też lubię...jak D przychodzi z pracy wczesniej to mu mówię że idę do sklepu ( zwykłe zakupy spożywcze np) a ten " a chce Ci się" a ja " uwierz że chce i to bardzo choćby wyjść po chleb",ten się cieszy zostaje z Igorkiem a ja mam np 30 min samotnosci i się cieszę jak głupia idąc po zakupy ,nawet kolejki mnie nie denerwują haha

edit: saloon wysprzątany z korytazrem ,podłogi na glanc wymyte...przyjdzie pełzak i nabałagani ale odświeżone przynajmniej hihi

i ja bym się chętnie na jakies zakupy wybrala, ale niestety nierealne na razie. Próbowałam wczoraj na allegro cos znależć, pół nocy szukałam i nic niestety znowu :(
a i ja dzisiaj jakotakie porządki poczyniłam - to co zdązyłam. Staram sie codziennie troszkę - jednego dnia kurze, drugiego podlgi, trzecego łazienka itd bo normlanie nie wyrabiam czasowo na raz albo częściej, bo a to drzemka, a to śniadanie, obiadek jeden, drugi, trzeci, spacerki, farbki, klocki.... :/ doba powinna mieć co najmniej 40 godzin

reklama
i ja bym się chętnie na jakies zakupy wybrala, ale niestety nierealne na razie. Próbowałam wczoraj na allegro cos znależć, pół nocy szukałam i nic niestety znowu :(
a i ja dzisiaj jakotakie porządki poczyniłam - to co zdązyłam. Staram sie codziennie troszkę - jednego dnia kurze, drugiego podlgi, trzecego łazienka itd bo normlanie nie wyrabiam czasowo na raz albo częściej, bo a to drzemka, a to śniadanie, obiadek jeden, drugi, trzeci, spacerki, farbki, klocki.... :/ doba powinna mieć co najmniej 40 godzin
a co szukałaś na allegro,ubranka dla dzieci ?? bo ja dziś szaleje na allegro,musze kupić Emilce rajstopki,skarpetki bo już jesień za oknem a wszystkie sa za małe.

Do góry