E
etna36
Gość
madziek, a moze lepiej 86 bedzie lepszy, pamietaj ze bedzie mial dzidz na sobie pare grubszych ciuszkow, ale to musisz sama ocenic dany kombinezonu mnie dziś rano padało i bez slonka, potem było ok, ale bez slonka i mały był na spacerku z tatą, a ja prasowałam, po spacerku obiadek, zabawa i mleczko, no i teraz śpi-a i ciągle pada, już ponad godzinę :-(
sawi kombinezon na 80cm, a nosi obecnie rozmiar 74
no i się obudził :-/
nic nie mow w mojego jakis diabelek wskoczyl i bylam z nim na deszcze 20 min i nie pomogłoMam dzis cichy wieczor z M... ech czasem o bzdure mozna sie poklocic. Ale pewnie jeszcze do nocy sie pogodzimy- dobrze, ze on jest taki ugodowy
Maly dal mi dzis popalic. Tak lało , ze nie bylismy na spacerze wiec pewnie dlatego tak go wzieło![]()
zasnal mi w samochodzie o 16 i w domu budzilam go przed 19 a teraz sam nie wie co chce, ale jest w swojej twierdzy ze szczebelkami i robi tam totalna demolke i nie gada z nami, mleko blllleeee i tylko se gada
a teraz sie zakryl kocem i poduszka zabawka i udaje ze go nie ma i chyba zasypia ufffff
u nas zimno w piecu by mozna bylo napalic, a maz o co sie dasa? bo moj dzisiaj na mnie czekal 1,5 godz (straszne korki) ale chyba juz mu przechodzi bo robi kolacje
klaudzia witamy i tez pozdrawiamy
dziunka kiedy maz wybywa?
Iza tez witamy co tam u Was słychać?
Ostatnio edytowane przez moderatora: