reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam, mąż mi wieczorem na koncert do Pragi wybywa, więc zostaje na weekend "słomianą wdową" z dzieckiem i psem, suuuuupeeerrr:sorry2::sorry2::sorry2: Mama nadzieję, że Eli udzieli się pogoda i bedzie baaaaaaardziej ospała ;-);-);-);-)

Odnośnie zamkniętego, to wolałabym, żeby Moderatorki pzryznawały pozwolenia, z tym, że powinna być to ocena obiektywna, bez żadnych podtekstów, czy lubię osobę, czy drażnią mnie jej wypowiedzi ;-);-)

Ja grzyby jadam i Elizie również zamierzam podawać, oczywiście jeszcze nie teraz ;-)
Sama grzybów nie zbieram, zaopatruje mnie rodzinka z lubelskiego, zwykle kurki, prawdziwki, podgrzybki, borowiki.

Pamiętam jak poszam kiedys na grzyby z kuzynami. JAkże dumanie kroczyłam z koszykiem pięęęęęęęęknyyychhhhi jakze uirodziwych podgrzybków (hmmm chyba myslałam, ze to podgrzybki), i niezłe zdziwko zaliczyłam, jak w koszyku zostały może 3 jadalne, a reszta to same szatany :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja nie kumam
bo na zamknietym w kwestionariuszu nie ma az tak osobistych pytan typu :adres,wyksztalcenie,gdzie pracujesz,ile zarabiasz czy inne np intymne,wiek nie uważam za zbrodnie...w poznajmy sie jest dawno :p:p

skoroo ktoś chce być anonimowy i pilnie tego stzreze to nawet na zamknietym w kwestioariuszu by nie pisał nic osobie...ja mam 29 lat aleeeto już wiecie :D:D:D:D

Ja też nie zauważyłam w tym kwestionariuszu jakiś bardzo intymnych i prywatnych pytań cobym się musiała z nimi po zamkniętym chować. Też zauważyłam ze odkąd zdjęcia są na tym wątku coraz rzadziej tam zaglądam ja jak i inne mamy :( No ale jak widać, dla niektórych nawet wiek jest tematem tabu.
Podczytuję październikówki i u nich takich akcji nie ma, wybory, rezygnacje, kłótnie, wątek zamknięty ze zdjęciami, cuda na kijku ;P Ale u nas przynajmniej jest wesoło hehehehehe i z dreszczykiem ;P

Witam, mąż mi wieczorem na koncert do Pragi wybywa, więc zostaje na weekend "słomianą wdową" z dzieckiem i psem, suuuuupeeerrr:sorry2::sorry2::sorry2: Mama nadzieję, że Eli udzieli się pogoda i bedzie baaaaaaardziej ospała ;-);-);-);-)

Odnośnie zamkniętego, to wolałabym, żeby Moderatorki pzryznawały pozwolenia, z tym, że powinna być to ocena obiektywna, bez żadnych podtekstów, czy lubię osobę, czy drażnią mnie jej wypowiedzi ;-);-)

Ja grzyby jadam i Elizie również zamierzam podawać, oczywiście jeszcze nie teraz ;-)
Sama grzybów nie zbieram, zaopatruje mnie rodzinka z lubelskiego, zwykle kurki, prawdziwki, podgrzybki, borowiki.

Pamiętam jak poszam kiedys na grzyby z kuzynami. JAkże dumanie kroczyłam z koszykiem pięęęęęęęęknyyychhhhi jakze uirodziwych podgrzybków (hmmm chyba myslałam, ze to podgrzybki), i niezłe zdziwko zaliczyłam, jak w koszyku zostały może 3 jadalne, a reszta to same szatany :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
witaj w klubie mój dziś jedzie na impreze firmową i wraca jutro na wieczór

jeśli chodzi o grzyby to ja nie lubię , więc ich nie gotuje,smaże itp , a pieczarek używam tylko do pizzy inaczej nie zjem bo mi nie smakują ;)

Ja też nie zauważyłam w tym kwestionariuszu jakiś bardzo intymnych i prywatnych pytań cobym się musiała z nimi po zamkniętym chować. Też zauważyłam ze odkąd zdjęcia są na tym wątku coraz rzadziej tam zaglądam ja jak i inne mamy :( No ale jak widać, dla niektórych nawet wiek jest tematem tabu.
Podczytuję październikówki i u nich takich akcji nie ma, wybory, rezygnacje, kłótnie, wątek zamknięty ze zdjęciami, cuda na kijku ;P Ale u nas przynajmniej jest wesoło hehehehehe i z dreszczykiem ;P

No to może zapisz się do października?
Już mnie zaczyna wkurzać to wieczne narzekanie, bo jednym to nie pasuje a innym tamto. Same taką atmosferę wytwarzamy i każda która zabiera głos bierze w tym udział. Popie*dolić każdy potrafi ale do wzięcia odpowiedzialności już nikogo nie ma.

Dziunka :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :no:
BRAWO!!!!! Popisałaś się!:-D
a teraz się zdenerwuj i usuń konto...

ps. tak naprawdę po co tak na mnie naskoczyłaś? Więcej opanowania i będzie gites ;p

Ostatnia edycja:
o matko.. wrócilam tu bo zniknal dezintegrujacy element, a widze, ze to nie w niej problem był chyba.. :-(
ze tez sie wam tak chce... bleeee

reklama
No to może zapisz się do października?
Już mnie zaczyna wkurzać to wieczne narzekanie, bo jednym to nie pasuje a innym tamto. Same taką atmosferę wytwarzamy i każda która zabiera głos bierze w tym udział. Popie*dolić każdy potrafi ale do wzięcia odpowiedzialności już nikogo nie ma.
myslę że za ostro podchodzicie do tematu,nie ma co się denerwować tylko na spokojnie wyjaśnić i uzgodnić,nie wiedziałam że tu takie podzielone zdania są...

a co do udzielania się na forum...hmmmmmm to nie każda mama ma czas na ciągłe siedzenie na forum,ja już od dawna jestem na forum i udzielam sie wtedy kiedy mam czas ale podkreslam nie będę walczyć o to żeby mnie dopisano,jestem w grupie warszawianek i narazie wystarczy i nie musiałam się prosić o wpisanie...

Do góry