reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

nas grad spotkał po drodze z Władka.. dramat. musielismy stanac bo nie dało sie jechac :)
Ula to musisz tej dziewczynki przypilnowac , bo chyba sa sobie przeznaczeni :)

reklama
A tutaj my weselnie i nasz MT ;D

DSC04725.jpg DSC04727.jpg

edit...kurczę z pośpiechu wątki mi się pomyliły, miały być na zdjęciach, później przerzucę bo lecę na spacerek ;D

Ostatnia edycja:
Napisałam JEŹDZIK a nie CHODZIK :D Choć pchacze nazywane są chodzikami, bo dziecko pcha je i przy nich chodzi. Ale nie ma to nic wspólnego z tradycyjnymi chodzikami (które zostały już zresztą zakazane np. w Kanadzie).

O, o coś takiego mi chodziło:
Wersja pchacz/chodzikZobacz załącznik 276699
wersja jeżdzikZobacz załącznik 276700
pencil.png

Jezdzik fajny, ale ten domek z tylu ladniejszy:) Co to za chalupka? Sliczny, tez kiedys taki kupie malej:)
Dziunka, jak twoj brat?

Edit: o jaaa, wlasnie ogladam zdjecia jakis to u was spadl grad. Mam nadzieje, ze nic wam nie poniszczylo? Szoook.

Ostatnia edycja:
A tutaj my weselnie i nasz MT ;D

Zobacz załącznik 276788 Zobacz załącznik 276789

edit...kurczę z pośpiechu wątki mi się pomyliły, miały być na zdjęciach, później przerzucę bo lecę na spacerek ;D

Fajnie, ale czemu supeł robisz mu na plecach?

Pianistka kupiliśmy od faceta, który sprowadził go z USA, firma LITTLE TIKES ale ja nie znalazłam na żadnej stronie w necie tego domku. To jest taki dla lalek, parter i piętro :D

Brat właśnie przeniesiony z OIOM-u na oddział, jeszcze nie może chodzić, odłączyli mu już heparynę, dostaje zastrzyki w brzuch i jakies nowe leki, rehabilitacja....a teraz był obchód i ordynator mówi że Akademia dała dupy, bo już wtedy powinien dostawać heparynę, że to raczej nie te choroby co ma, a jakaś inna, a te co ma to powikłania tej choroby...ogólnie kosmos.

Ostatnia edycja:
Fajnie, ale czemu supeł robisz mu na plecach?

Pianistka kupiliśmy od faceta, który sprowadził go z USA, firma LITTLE TIKES ale ja nie znalazłam na żadnej stronie w necie tego domku. To jest taki dla lalek, parter i piętro :D

Brat właśnie przeniesiony z OIOM-u na oddział, jeszcze nie może chodzić, odłączyli mu już heparynę, dostaje zastrzyki w brzuch i jakies nowe leki, rehabilitacja....a teraz był obchód i ordynator mówi że Akademia dała dupy, bo już wtedy powinien dostawać heparynę, że to raczej nie te choroby co ma, a jakaś inna, a te co ma to powikłania tej choroby...ogólnie kosmos.

Ta firma jest u nas w UK, jeszcze nie czas dla nas (nie mam gdzie trzymac:) ale z czasem sie rozejrze. Widac, ze pokoj dziewczynek, taki slodki:)
Co do brata: tacy sa lekarze, jeden podwaza opinie drugiego, ale sam nie stawia nowej konkretnej. Najwazniejsze ze z bratem coraz lepiej. Trzymam kciuki.

ale pod pupką to my mamy zawiązane bo tak jest w standardzie wiązania, tylko ze pasy są na tyle długie ze z tyłu byłaby mega kokarda dlatego potem znowu do przodu prowadzę pasy, ale dziś je obetnę ;D Dziękujemy za komplementy ;D A Wasze MT, jak? bawełniane? lekkie?jak się Wam nosi? U mnie mały jak już jest zmęczony i wogóle jak długo w nim siedzi (długo czyt. ok pół godziny) już chce z niego wyjść, o zaśnięciu nie ma mowy.

reklama
Włąsnie zjadłam pomidorowke, chrzestna wziela małego na spacer i mam wolne :) Dziunka grr czekamy na Was, kiedy przyjedziesz , bo Cie nie poznam.Etna basen?

Do góry