Kasiiula
mamusia Pawełka :)
natala glowa do góry bedzie dobrze a do wesela miesiac wiec sie zagoii napewno a wziasc ci w gips musieli zeby usztywnic bo i tak bez zdjecia to nic oni nie zobacza hehe
bedzie dobrze ;P
bedzie dobrze ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
...
I jak macie ochotę to posłuchajcie piosenki, takiej dla nas ;-)
Wrzuta.pl - Universe - Bo To Taka Piekna Milosc
witamyCześć dziewczyny podczytuję Was od kilku dnii postanowiłam dołączyć. Termin porodu mam wyznaczony na 15.11 Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie pozdrawiam wszystkie.:-)
Mnie co prawda jeszcze nie boli ale zdaję sobie sprawę z tego, że to moje spanie na brzuchu już niedługo się skończy. Nie wyobrażam sobie jak można inaczej zasnąć!?!Jak ja wytrzymam bez spania na brzuszku tak dłuugo?
Kasiiula super! Taki sam wiercipięta jak moje maleństwo! A przyznam, ze ta klinika ma samych najlepszych lekarzy. A 3D u nich jest jakoś dodatkowo platne?
;-)