reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

natala glowa do góry bedzie dobrze :) a do wesela miesiac wiec sie zagoii napewno a wziasc ci w gips musieli zeby usztywnic bo i tak bez zdjecia to nic oni nie zobacza hehe

bedzie dobrze ;P

reklama
Cześć dziewczyny podczytuję Was od kilku dnii postanowiłam dołączyć. Termin porodu mam wyznaczony na 15.11 Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie pozdrawiam wszystkie.:-)
witamy :)

no kochane a ja po wizycie jesstem
wiecie co naprawde mam zajeb*** lekarza!! choc czasem trzymaja sie jego "głupie" zarty ;) ale lekarz pierwsza klasa zbadal mnie wyniczki popatrzyl (pogorszyly sie :/ wiec musze szczegolnie zaczac dbac o siebie teraz eh) robil usg wszytsko jest elegancko wszytskie parametry sa dobre ... maluszek to taki wierci pieta ze szok wzial i se sie oparł o scianke macicy i siedzial jak na fotelu a chwile pozniej na pleckach juz lezy pozniej na lozysku se usiadł :) a na koniec spacku bo chyba sie zmeczyl :D i ciezko bylo go zmierzyc bo jak juz spal to glowke opuscil do dolu i zmierzyl tak pi razy drzwi ;) ma okolo 8cm ślicznosci moje :) teraz mam isc na wizyte dopiero w czerwcu w 20 tc na dokladniejsze badanie połówkowe :) mam nadzieje ze juz z tatusiem pojdziemy maleństwo zoabczyc
lekarz na moje pytanie co z usg 3d? kiedy i wogole? to wzial wyjal sprzed i mi zrobil je :p w sumie mało co widac bo grzebal tam staral sie ładnie ulożyc maleństwo ale nie chcial jakos :p i stwierdzil ze nasteonym razem zobaczymy ;d
yh moj skarbus jest na watku ze zdjeciami wiec zapraszam do podziwiania najstarszego maleństwa u nas na watku ;)
buziaczki :)

już się mniej więcej dowiedziałam.... koleżanka ma znajomego bardzo dobrego farmaceutę i w sumie on polecił multisanostol. oczywiście skonsultowałam to jeszcze ze studentką medycyny, która zne się na tych wszystkich dawkach. spokojnie mogę go brać- tylko dodatkowo muszę sobie dokupić żelazo i jod i w multisanostolu są mniejsze dawki wit. B6 i B12 ale to zawsze moge uzupełnić jakimiś owocami albo warzywami. Ważne, że wogóle coś się znalazlo:)

natalunia współczuję, na szczęście do wesela jeszcze troszkę czasu więc wszystko powinno być już wtedy dobrze:) moja koleżąnka miesiąc przed swoim ślubem miała wycinany wyrostek, a na weselu bawiła się przednio...

Kasiiula super! Taki sam wiercipięta jak moje maleństwo! A przyznam, ze ta klinika ma samych najlepszych lekarzy. A 3D u nich jest jakoś dodatkowo platne?

kasiekbb jedz dużo zielonych warzyw i owoców. Tam jest mnóstwo witamin potrzebnych dla nas. Polecam kiwi :blink: jest pyszne i u mnie w domu 6 dziennie ich idzie ;-)

mój sposób teraz: to spanie na boku z takim lekkim skrętem na brzuch. Chociaż i tak długo nie poleżę. Mi już pod koniec 10tc zaczęło przeszkadzaćleżenie na brzuszku.

Kasiula
Super! Wiem że to niesamowite uczucie! Nigdy nie zapomnę pierwszego usg gdzie właściwie tylko maleńką kropeczkę było widać ale słychać było już serduszko. Nie do opisania :)
Teraz wy trzymajcie za mnie kciuki bo jutro tą przezierność karku mam i szczerze mowiąc trochę mam stracha...

reklama
Kasiiula super! Taki sam wiercipięta jak moje maleństwo! A przyznam, ze ta klinika ma samych najlepszych lekarzy. A 3D u nich jest jakoś dodatkowo platne?
;-)

ja sie pytalam kiedy najlepiej te usg wykonac a on a zaraz sprawdzimy jak to wyglada w 3d a ja ze platne a on ze za wczesniej okolo 20 ;]
ja nie placilam na lewo mi zrobil ;:)

Do góry