PIANISTKA Jasiek też fiknął tydzień temu, nie przynałam się mojemu mężowi bo by marudził. Ale po ciężkiej nocce w dzień uśpiłam małego i położyłam się razem z nim na łóżku. On sie obudził a mama była tak padnięta, że obudziła sie za późno a Jasiek maszerował do zabawek. Nic mu nie jest, ale strachu sie najadłam tak jak Ty.
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziunka w szoku jestem ze Asia suchego pampka po nocy ma. My kąpiemy się ok 20 jemy i o 8 budzimy się a pampek ze 2kg waży !!! Jemy o 20, 2, 6.
Oj widzę, ze dzieci lądują z łóżek masowo Biedulki
Oliwier przy wszystkim wstaje i dziś stuknął się czołem o podłogę, siet!!! Chwycił się łóżeczka, drugą rączką łóżka i się puścił i zsunął się i walnął czołem, ja leżałam na łóżku - dopiero wstaliśmy i żeby mały nie spadł mi z łóżka położyłam go na podłodze a sama rozbudzałam się bo ledwo na oczy patrzyłam. Nie zdążyłam podlecieć, no chyba lekki fiolet będzie Muszę być przy nim non-stop bo wstaje nawet przy lustrze, ścianie itd i jest taki odważny ze nie patrzy na nic aby do przodu.
Oj widzę, ze dzieci lądują z łóżek masowo Biedulki
Oliwier przy wszystkim wstaje i dziś stuknął się czołem o podłogę, siet!!! Chwycił się łóżeczka, drugą rączką łóżka i się puścił i zsunął się i walnął czołem, ja leżałam na łóżku - dopiero wstaliśmy i żeby mały nie spadł mi z łóżka położyłam go na podłodze a sama rozbudzałam się bo ledwo na oczy patrzyłam. Nie zdążyłam podlecieć, no chyba lekki fiolet będzie Muszę być przy nim non-stop bo wstaje nawet przy lustrze, ścianie itd i jest taki odważny ze nie patrzy na nic aby do przodu.
U nas jest na porządku dziennym przykleszczanie palcy. I co z tego że szafki zabezpieczone jak mała włoży paluszki pod zabawkę a drugą się oprze i próbuje wstać :| I klops gotowy... albo wkładanie paluszków pod drzwi a drugą ręką zamykanie ich. Ech...
Koleżanka miała dziś być o 15 a jest 16:30 a jej nie ma, na tel nie odpowiada. Kurcze chyba RODZI!
Koleżanka miała dziś być o 15 a jest 16:30 a jej nie ma, na tel nie odpowiada. Kurcze chyba RODZI!
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
ale ten czas leci!
gratulujemy, chociaz to nie ten watek
Dziekujemy
Kurcze i Marika dziś spadła, ale to z mojej winy :.........
PIANISTKA Jasiek też fiknął tydzień temu, nie przynałam się mojemu mężowi bo by marudził. .....
Widze, ze nas wiecej, hmmm... ja bym nie dala rady ukryc tej szramy na czole, ehh zreszta to po czesci jego wina, bo odkladal przemeblowanie w pokoju. Oj czuje, ze jeszcze nie raz bedziemy plakac...
No a u nas pada...i pada...i pada... co tu robic w taki dzien?
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
U nas jest na porządku dziennym przykleszczanie palcy. I co z tego że szafki zabezpieczone jak mała włoży paluszki pod zabawkę a drugą się oprze i próbuje wstać :| I klops gotowy... albo wkładanie paluszków pod drzwi a drugą ręką zamykanie ich. Ech...
Heh, jak juz sobie zabawkami przykleszcza to nic nie poradzisz, niestety...
U nas ostatnio sajgon, mala wszedzie wlazi i wszystko wyciaga, ostatnio hitem jest kosz na pieluchy w lazience, moje kosmetyki i wszystkie kable ktore trzeba probowac z kontaktu wyciagac i gryzc... poza tym ostatnio sie bawila szczotka klozetowa i probowala wyciagnac kostke z sedesu.
Czy wasze dzieci daja sie wam ubierac? Bo moja nigdy nie lubila (zreszta tak samo jak toalety przy buzi, kremowania itp.), ale teraz coraz gorzej, bo ucieka gdzie popadnie i tak ciezko pampka zmienic, w koncu trzymam ja na sile i jest krzyk na caly blok. Macie jakies sposoby na ubieranie?
E
etna36
Gość
Oj te nasze szkraby chyba teraz najgorszy okres jak maluchy zaczynaja świat zwiedzac
Ja sie ciesze ze maly od poczatku spi u siebie, mam wstawania w nocy (teraz i tak mało) ale co juz umie to umie. Odzwyczaic go pewnie bedzie ciezko od smoka juz mam z tym problem w nocy, budzi sie piszczy bo szuka smoka, wstaje wsadzam do buzi i spi. Ostatnie 2 noce wstawalam tak z 4 razy i jak o 6 chcial jesc to juz poszlam sobie zrobic kawe bo 6 raz nie mialam sily zasypiac
Wiec wszystkiego są plusy i minusy
Edid
pianistka moze zamiast normalnych pampersow takie majtki wciagane co http://www.pampers.pl/pl_PL/proddetail/baby-products/active-boy-active-girl/id/3/sectionid/4
Ja sie ciesze ze maly od poczatku spi u siebie, mam wstawania w nocy (teraz i tak mało) ale co juz umie to umie. Odzwyczaic go pewnie bedzie ciezko od smoka juz mam z tym problem w nocy, budzi sie piszczy bo szuka smoka, wstaje wsadzam do buzi i spi. Ostatnie 2 noce wstawalam tak z 4 razy i jak o 6 chcial jesc to juz poszlam sobie zrobic kawe bo 6 raz nie mialam sily zasypiac
Wiec wszystkiego są plusy i minusy
Edid
pianistka moze zamiast normalnych pampersow takie majtki wciagane co http://www.pampers.pl/pl_PL/proddetail/baby-products/active-boy-active-girl/id/3/sectionid/4
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katrenki
Fanka BB :)
co do uderzen w glowe.... to moje dziecko ostatnio rano wymyslilo sobie fantastyczna zabawe walila glowa w sciane i sie smiala czasem jej pomysly sa nie do opisania....
podczas przebierania w miare ok ale o pampka to zawsze jest wojna.....zwiewa i krzyczy jak bym ja bila.....
podczas przebierania w miare ok ale o pampka to zawsze jest wojna.....zwiewa i krzyczy jak bym ja bila.....
Sylaba
Fanka BB :)
a ja to się naszym maluchom nie dziwie ze wieja przed pampkami ja to nawet podpasek nienawidze.
Dlatego u nas tylko wielorazówki żadnych tworzyw sztucznych i chemicznych sorbentów , ale ja to nawiedzona ekolozka jestem dlatego proszę sie nie dziwić :-)
Dlatego u nas tylko wielorazówki żadnych tworzyw sztucznych i chemicznych sorbentów , ale ja to nawiedzona ekolozka jestem dlatego proszę sie nie dziwić :-)
reklama
ale sie tu ostatnio oczytalam o tych nocnikowych wariacjach.... ze dzis przyszedl mi zamowiony nocnik z allegro...... narazie to fajny pojemnik na zabawki, niech sie maly przyzwyczai do niego pare dni-tygodni no i moze zaczne go sadzac... w koncu Tomi to jeden z najmlodszych "forumowiczow" wiec sie nie spieszymy hehe