reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
KATERENKI witamy!!!! pochwal sie chociaż takimi amatorskimi zdjeciami:-)
lagajka najważniejsze że serducho ok:-) a kręgosłup pomasują ponaciągają i będzie ok

Bo problemy lubia dopadac stadami niestety... ale wyczerpalas juz limit wiec moze byc tylko lepiej.

passi ja to dzis uslyszalam w tvn24 i myslalam ze sie przeslyszalam;) nieszczescia chodza stadami (konkretnie):D

katrenki witaj ponownie:)

ula idz idz bo nie wiadomo kiedy znowu zdarzy ci sie taka okazja i powiesz czy warto isc;)

lagajka bedzie lepiej, musi w koncu byc:)

Dzięki dziewczynki, muszę po prostu jakoś to wszystko przetrawić.... K do tego zrobił się nieznośny, mówi że jest zniedołężniały itd. Ale jak mówię że jest "tylko" chory, to już jakbym bagatelizowała, wręcz lekceważyła jego problem. Kurcze, no przecież trzeba dalej żyć i jakoś sobie radzić

pianistk nie martw się i nie obwiniaj...

kasiulla taki elmo jest do kupienia na allegro
FISHER PRICE - ELMO LIVE jedyna poszukiwana tańcz (1174222131) - Aukcje internetowe Allegro
to nie taki

tylko taki
SESAME STREET ELMO T.M.X FISHER- PRICE (1171475623) - Aukcje internetowe Allegro
wiem bo mam :)

Katrenki ... WITAMYYYYYYYYYYYYYYYY ;P i PISZ czy dziala ci album zamkniety ;P

Lagajka eh to mialas dzis przezycia !!

a ja w domku Pawel se drzemie juz długo... i po cichu marze aby znow jutro do 9 pospac !! :)

Trenerki są świetne ale niestety przeznaczone dla trochę starszych dzieci a najfajniejsze są w mothercare ( z ciuchcią Tomkiem i Panem Bobem) jak junior podrośnie i jeszcze będzie potrzebował to napewno mu takie kupię .

Dziewczyny majace psy: co zrobic zeby pies nie gubil tony siersci?? Moze brakuje mu jakis witamin i dlatego az tyle mu wypada. Poradzicie cos plis

reklama
SYLABA jak często wysadzasz małego? I jak to wygląda rano gdzie dziecko najwięcej siusia?

DZIŚ ZŁAPAŁAM PIERWSZE SIUSIU DO NOCNIKA! Oczywiście musiałam użyć sposobu i po 5 minutach bezowocnego wysiadywania, wlałam trochę wody do miski, Joasia zamoczyła tam rączkę i się posiusiała :D

Ale ona już od jakiegoś tygodnia ma rano suchy pampers (od 21 do 8 rano nic!) i tak dopiero koło 8 jest siusiek pierwszy. Ale stosunkowo mało zrobiła i jak założyłam pampersa poszedł drugi siuś.

Zadaję to pytanie tu bo boję się że Sylaby nie dorwę na innym wątku :D

Do góry