Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Sorki bylam caly czas ale na allegro sie zagapilam a tu tyle do nadrobienia !!
co do Kamci ... nie wiem co z nia tzn wiem ze siedzi ale nas OMIJA ... czemu? nie wiem ... co do Dziunki ... poczekajmy az wroci pewnie ktos ja na GG złapie i dowie sie wiecej ;]
mysle ze kwestionariusz na zamkniety wątek aby było bardziej poufnie ;-) ?
Super pomysł wiec działaj wrazie co słuze pomoca jakby trzeba było dane poszukac czy cos <jak cos pisz na prv dam ci GG jakbys potrzebowała>chcialam zaproponowac nowy watek o taki: https://www.babyboom.pl/forum/dziec...i-imieninki-czas-i-miejsce-na-zyczenia-19800/
jest zgoda?
tylko jeszcze myslalam dzisiaj coby zrobic jakas liste z urodzinami naszymi i dzieciaczkow, i jeszcze takie najwazniejsze pytania jak z gry pytania-odpowiedzi, swoisty formularz osobowy: zainteresowania, rodzina, dom itd. co wy na to? zeby sie poznac lepiej przynajmniej ja nabralam takiej ochoty....
co do Kamci ... nie wiem co z nia tzn wiem ze siedzi ale nas OMIJA ... czemu? nie wiem ... co do Dziunki ... poczekajmy az wroci pewnie ktos ja na GG złapie i dowie sie wiecej ;]
to co chcesz zrobic kwestionariusz ? czy te daty itp ?bardzo smieszne:-);-) myslalam bardziej o kwestionariuszu ktora kazda z nas wypelnia i gdzies umieszczamy te odpowiedzi macie jakis inny pomysl?
mysle ze kwestionariusz na zamkniety wątek aby było bardziej poufnie ;-) ?