reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
kiragold pomysł fajny
Ja to tylko na chwilę, czytałam BB ponad pół godziny i oczy mi lecą, he i to tylko ten wątek, po całym dniu spacerów, zabaw z małym wysiadam, albo się starzeję ;/
W ogóle to mam problem, bo ja śpię w pokoju Patryka, a mąż w dużym, a chciałabym już wrócić do "łóżka męża" ale boję się, że Patryka nie usłyszę, albo, że coś mu się samemu stanie, a spać u niego razem nie możemy, bo kanapa tu skrzypi, w sumie nie jest jakaś stara, żebyście sobie nie pomyślały, że mam graty a nie meble, ale to od Bodzia, więc pewnie dlatego ;p Jak to zrobić, żeby się przenieść??????
dziunka pewnie wróci do nas, bo myślę, że ma tu dużo koleżanek, które ją lubią i które ona lubi, więc warto wrócić dziunka :-) nie drażnij się z nami
mamulcia ile razy bym nie widziała ubranek z krówkami, albo zabawek krówek to Ty mi na myśl przychodzisz, obsesja czy cóś, ale to chyba przez to, że kiedyś nam napisałaś, że Twój mąż jest weterynarzem i on krowy lubi :-) Chyba Ci o tym kiedyś pisałam, ale dziś znów widziałam body z krówką i znowy w głowie Ty ;-) buziaki i fajnie, że znów jesteś
a co z Kamcią???bo jej dawno nie widziałam na BB
Ja to tylko na chwilę, czytałam BB ponad pół godziny i oczy mi lecą, he i to tylko ten wątek, po całym dniu spacerów, zabaw z małym wysiadam, albo się starzeję ;/
W ogóle to mam problem, bo ja śpię w pokoju Patryka, a mąż w dużym, a chciałabym już wrócić do "łóżka męża" ale boję się, że Patryka nie usłyszę, albo, że coś mu się samemu stanie, a spać u niego razem nie możemy, bo kanapa tu skrzypi, w sumie nie jest jakaś stara, żebyście sobie nie pomyślały, że mam graty a nie meble, ale to od Bodzia, więc pewnie dlatego ;p Jak to zrobić, żeby się przenieść??????
dziunka pewnie wróci do nas, bo myślę, że ma tu dużo koleżanek, które ją lubią i które ona lubi, więc warto wrócić dziunka :-) nie drażnij się z nami
mamulcia ile razy bym nie widziała ubranek z krówkami, albo zabawek krówek to Ty mi na myśl przychodzisz, obsesja czy cóś, ale to chyba przez to, że kiedyś nam napisałaś, że Twój mąż jest weterynarzem i on krowy lubi :-) Chyba Ci o tym kiedyś pisałam, ale dziś znów widziałam body z krówką i znowy w głowie Ty ;-) buziaki i fajnie, że znów jesteś
KIRAGOLD ZAJE... FAJNY POMYSŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
martolinka ale ktory bo dalam dwa
kira fajnie
miałam postanowienie że dzisiaj idę wcześniej spać a tu się zasiedziałam, tak dobrze mi z wami ) hehe
madzia kup nianie elektroniczną )) hihihi. Ja moją to na polu bym słyszała, jak płacze to umarły by się obudził. Dobrze że prawie nie płacze )
miałam postanowienie że dzisiaj idę wcześniej spać a tu się zasiedziałam, tak dobrze mi z wami ) hehe
madzia kup nianie elektroniczną )) hihihi. Ja moją to na polu bym słyszała, jak płacze to umarły by się obudził. Dobrze że prawie nie płacze )
ok to zakladam, tylko prosba do modemow zeby zrobic na pierwszym poscie liste urodzin i imienin maluszkow i naszych no i pozostaje kwestia wywiadu osobistego ale na to poczekam na kasiiule albo kamcie albo dziunke co z royana??
edit: jakby co ja moge zrobic taka liste, nie ma problemu
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kira oba sa fajne
wg mnie kamcia strzelila focha i juz nas nie lubi bo sie nie udziela na listopadzie juz sporo czasu...a na innych watkach i owszem...
Royanka plazuje sie nad morzem u rodzinki niedlugo wroci:-)ok to zakladam, tylko prosba do modemow zeby zrobic na pierwszym poscie liste urodzin i imienin maluszkow i naszych no i pozostaje kwestia wywiadu osobistego ale na to poczekam na kasiiule albo kamcie albo dziunke co z royana??
Kira fajne pomysly dalas:-)
madziek
listopadówka 2009 :)
niunians Patryk nie jest płaczliwy, on płacze tylko jak ciężko mu kupę zrobić, albo ja mu nosek czyszczę, no albo jak jest bardzo głodny, ale w nocy to on raczej nie budzi się z płaczem tylko wierci się i tak cichutko marudzi, tak przez sen i wtedy na śpiocha daję mu butle i śpi dalej, z tym, że to jest o różnych porach, bo raz obudzi się o 1, w inną noc o 3, a jeszcze w inną o 4, a ile razy jest tak, że śpi całą i budzi się dopiero o 6, a zasypia już o 21. Te nianie to super sprawa, zobaczę po ile są i pomyślę-dzięki
Nie no! nas nie lubić, a za co? Kamcia na pewno nas lubi i tu zaglądnie i wróci do nas :-) Kamcia słyszysz?! Wracaj!!!!!!
Nie no! nas nie lubić, a za co? Kamcia na pewno nas lubi i tu zaglądnie i wróci do nas :-) Kamcia słyszysz?! Wracaj!!!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
To zaczynaj przesłuchanie kiragold
bardzo smieszne:-);-) myslalam bardziej o kwestionariuszu ktora kazda z nas wypelnia i gdzies umieszczamy te odpowiedzi macie jakis inny pomysl?