reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
kiragold pomysł fajny :)
Ja to tylko na chwilę, czytałam BB ponad pół godziny i oczy mi lecą, he i to tylko ten wątek, po całym dniu spacerów, zabaw z małym wysiadam, albo się starzeję ;/
W ogóle to mam problem, bo ja śpię w pokoju Patryka, a mąż w dużym, a chciałabym już wrócić do "łóżka męża" ale boję się, że Patryka nie usłyszę, albo, że coś mu się samemu stanie, a spać u niego razem nie możemy, bo kanapa tu skrzypi, w sumie nie jest jakaś stara, żebyście sobie nie pomyślały, że mam graty a nie meble, ale to od Bodzia, więc pewnie dlatego ;p Jak to zrobić, żeby się przenieść??????
dziunka pewnie wróci do nas, bo myślę, że ma tu dużo koleżanek, które ją lubią i które ona lubi, więc warto wrócić dziunka :-) nie drażnij się z nami ;)
mamulcia ile razy bym nie widziała ubranek z krówkami, albo zabawek krówek to Ty mi na myśl przychodzisz, obsesja czy cóś, ale to chyba przez to, że kiedyś nam napisałaś, że Twój mąż jest weterynarzem i on krowy lubi :-) Chyba Ci o tym kiedyś pisałam, ale dziś znów widziałam body z krówką i znowy w głowie Ty ;-) buziaki i fajnie, że znów jesteś :)
a co z Kamcią???bo jej dawno nie widziałam na BB

kira fajnie :)
miałam postanowienie że dzisiaj idę wcześniej spać a tu się zasiedziałam, tak dobrze mi z wami :)) hehe
madzia kup nianie elektroniczną :))) hihihi. Ja moją to na polu bym słyszała, jak płacze to umarły by się obudził. Dobrze że prawie nie płacze :))

ok to zakladam, tylko prosba do modemow zeby zrobic na pierwszym poscie liste urodzin i imienin maluszkow i naszych:) no i pozostaje kwestia wywiadu osobistego ale na to poczekam na kasiiule albo kamcie albo ;) dziunke;) co z royana??

edit: jakby co ja moge zrobic taka liste, nie ma problemu:)

a co z Kamcią???bo jej dawno nie widziałam na BB

wg mnie kamcia strzelila focha i juz nas nie lubi bo sie nie udziela na listopadzie juz sporo czasu...a na innych watkach i owszem...
ok to zakladam, tylko prosba do modemow zeby zrobic na pierwszym poscie liste urodzin i imienin maluszkow i naszych:) no i pozostaje kwestia wywiadu osobistego ale na to poczekam na kasiiule albo kamcie albo ;) dziunke;) co z royana??

edit: jakby co ja moge zrobic taka liste, nie ma problemu:)
Royanka plazuje sie nad morzem u rodzinki niedlugo wroci:-)

Kira fajne pomysly dalas:-)

niunians Patryk nie jest płaczliwy, on płacze tylko jak ciężko mu kupę zrobić, albo ja mu nosek czyszczę, no albo jak jest bardzo głodny, ale w nocy to on raczej nie budzi się z płaczem tylko wierci się i tak cichutko marudzi, tak przez sen i wtedy na śpiocha daję mu butle i śpi dalej, z tym, że to jest o różnych porach, bo raz obudzi się o 1, w inną noc o 3, a jeszcze w inną o 4, a ile razy jest tak, że śpi całą i budzi się dopiero o 6, a zasypia już o 21. Te nianie to super sprawa, zobaczę po ile są i pomyślę-dzięki:)

Nie no! nas nie lubić, a za co? Kamcia na pewno nas lubi i tu zaglądnie i wróci do nas :-) Kamcia słyszysz?! ;) Wracaj!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry