reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ale pustki na forum. U nas w koncu wyszlo slonce, czekam az mala sie obudzi, zjemy obiadek i na spacer. Nareszcie, szalu idzie dostac przez ten deszcz.

reklama
ja mam dziś fatalny dzien, z resztą drugi z rzędu...
wkurzaja mnie niemiłosiernie, marudzą o wszystko, Michał nie chce spać ani jeśc, Kuba robi wszystko na przekór. Wreszcie ululałam młodego, usiałam na łóżku z laptopem i czytam - 4 strony i przez cąły ten czas ta mała łachudra siedzi koło mnie i mnie nóżką kopie - no szlak mnie trafi za sekunde ...
posżłam dziś kupić kalosze, bo u mnie kałuze powyzej kostki. Myślałąm, ze mnie ze sklepu wyrzuca. Jeden wył na ręku, drugi latał w koło i wszystko zrzucał. 40 minut tam spędziłam, wyszłam upocona jak szczur ale z 3 parami butów. Z tym, ze tak mnie wk... że cisnełam je w kąt i nawet spojrzeć na nie mi sie nie chce....

nosz.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i kopie mnie nadal.... co za gad!

szlak mnie trafi jak nie spędzę troche czasu sama :wściekła/y:

a dzisiaj jescze z Kubą na rehabilitacje. Wyjde jak zwyle ledwo żywa po godzinie ćwiczeń, których on oczywiście nie chce wykonywać

.....przestał mnie kopać... teraz mnie stuka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie!
wiem , ze ten temat juz amkniety. Pisałam dfo dziunki, dzwoniłąm i bez echa. dziwne to , ale bez komentarza

nic nam nie pozostało tylko czekać na wieści :-(
dobrze, że chociaż wiemy że wszystko ok
może z kimś się spotka w Poznaniu

dziewczyny macie jakies sprawdzone maty albo cosik do wanny????? bo chciałabym juz wejsc do duzej wanienki

reklama
Do góry