reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja mam dziś fatalny dzien, z resztą drugi z rzędu...
wkurzaja mnie niemiłosiernie, marudzą o wszystko, Michał nie chce spać ani jeśc, Kuba robi wszystko na przekór. Wreszcie ululałam młodego, usiałam na łóżku z laptopem i czytam - 4 strony i przez cąły ten czas ta mała łachudra siedzi koło mnie i mnie nóżką kopie - no szlak mnie trafi za sekunde ...
posżłam dziś kupić kalosze, bo u mnie kałuze powyzej kostki. Myślałąm, ze mnie ze sklepu wyrzuca. Jeden wył na ręku, drugi latał w koło i wszystko zrzucał. 40 minut tam spędziłam, wyszłam upocona jak szczur ale z 3 parami butów. Z tym, ze tak mnie wk... że cisnełam je w kąt i nawet spojrzeć na nie mi sie nie chce....
nosz..... i kopie mnie nadal.... co za gad!
szlak mnie trafi jak nie spędzę troche czasu sama
a dzisiaj jescze z Kubą na rehabilitacje. Wyjde jak zwyle ledwo żywa po godzinie ćwiczeń, których on oczywiście nie chce wykonywać
.....przestał mnie kopać... teraz mnie stuka
wkurzaja mnie niemiłosiernie, marudzą o wszystko, Michał nie chce spać ani jeśc, Kuba robi wszystko na przekór. Wreszcie ululałam młodego, usiałam na łóżku z laptopem i czytam - 4 strony i przez cąły ten czas ta mała łachudra siedzi koło mnie i mnie nóżką kopie - no szlak mnie trafi za sekunde ...
posżłam dziś kupić kalosze, bo u mnie kałuze powyzej kostki. Myślałąm, ze mnie ze sklepu wyrzuca. Jeden wył na ręku, drugi latał w koło i wszystko zrzucał. 40 minut tam spędziłam, wyszłam upocona jak szczur ale z 3 parami butów. Z tym, ze tak mnie wk... że cisnełam je w kąt i nawet spojrzeć na nie mi sie nie chce....
nosz..... i kopie mnie nadal.... co za gad!
szlak mnie trafi jak nie spędzę troche czasu sama
a dzisiaj jescze z Kubą na rehabilitacje. Wyjde jak zwyle ledwo żywa po godzinie ćwiczeń, których on oczywiście nie chce wykonywać
.....przestał mnie kopać... teraz mnie stuka
A
aga4444
Gość
cześć dziewczyny straszna tragedia.... a ten mąż co musi przeżywać to nawet nie chce mi się myśleć... :-(
u nas dzisiaj pogoda :-) co prawda wieje że ho ho ale przynajmniej pranie mi wyschnie:-)
bidulko:-( oddaj muja mam dziś fatalny dzien, z resztą drugi z rzędu...
u nas dzisiaj pogoda :-) co prawda wieje że ho ho ale przynajmniej pranie mi wyschnie:-)
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Kilolek Ty matka Polka wszystko dzielnie zniesiesz! Kurczę a mogłam celować w dziewczynkę te chłopaki to takie diabełki jak podrosną. Już się boję hehehe
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie!
wiem , ze ten temat juz amkniety. Pisałam dfo dziunki, dzwoniłąm i bez echa. dziwne to , ale bez komentarza
wiem , ze ten temat juz amkniety. Pisałam dfo dziunki, dzwoniłąm i bez echa. dziwne to , ale bez komentarza
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ale nie odebrała czy nic na ten temat ?Witajcie!
E
etna36
Gość
Witajcie!
nic nam nie pozostało tylko czekać na wieści :-(
dobrze, że chociaż wiemy że wszystko ok
może z kimś się spotka w Poznaniu
dziewczyny macie jakies sprawdzone maty albo cosik do wanny????? bo chciałabym juz wejsc do duzej wanienki
reklama
E
etna36
Gość
my mamy matę canpol i spisuje się świetnie
siedzi na niej??? bo my na razie mamy w wanience taki plastikowy lezaczek i maly sobie lezy na siedzaco ;-)tzn opiera sie