reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Powiem wam tak, dziunka pewnie nas teraz czyta jako dziunka-widmo i sie śmieje co my tu za historie tworzymy :-D:-D:-D Wróci z Poznania i napisze ze przez przypadek skasowala albo komp jej nawalil, lub cos w tym stylu :-D:-D A my tak sie martwimy :tak:;-)

reklama
z Cleo? o to ci Banana chodzi?? to ci poiwem ze nei bo kontaktowala sie Cleo z Dziunka i powiedziala ze to nei ma nic zwiazane z tym zreszta rozmawiały na priv i se wyjaśniły wsyztsko ;]

zapsułaś dziewczynom zabawę ,no jak mogłaś:-D a tak by trochę jeszcze się powysilały i ponajeżdzały na mnie:-Da tu bach...że to nie przez Cleo...

Witam się z rana!
Dla mnie temat Dziunki zamknięty i w detektywa inwektywa nie będę się dalej bawić ;p
Teraz do mnie deszcze przyszły i pada od rana, chyba dziś zaliczę każdą drzemkę z małym ;D

To sie porobi. Zadzwonie dzis do dziunki. W koncu troche sie znamy i dam znac co i jak;-) swoja droga nie pasuje mi to do niej. Zawsze była emocjonalna , ale przeciez nic takiego sie nie stalo. Mysle , ze to przez przypadek;-)

u mnie w końcu dzisiaj nie pada i delikatnie przez chmury przebija słoneczko :-) mam nadzieje że w końcu się zrobi ładnie bo deszcz to ja mam w NO a tu chciałam zażyć trochę słoneczka i ciepła ;-)

Ja się witam z rana... Właśnie siedze i piję kawusie... Słoneczko świeci, dzidzia śpi więc czego chcieć więcej? :)))) Miałam jechać zawieść moicz małego do badania ale nic z tego nie wyszło, te woreczki są do d.... Muszę dziś pokombinować z kubeczkeim ;)))

Czytałyście o tej Pati26? Tragedia... 2 synów i córeczka w drodze a tu śmierć... Czytałam księge kondolencyjną i łzy sama sie cisną... Niewyobrażalna tragedia...

reklama
Do góry