reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja dostalam od siostry a ona chyba od lekarza prowadzacego takie jakby ksiazeczki i tam jest miejsce do wypełniania i wklejania zdjec z ciazy itp i tylko w takiej postaci widzialam te pamietniki

reklama
ja dostalam od siostry a ona chyba od lekarza prowadzacego takie jakby ksiazeczki i tam jest miejsce do wypełniania i wklejania zdjec z ciazy itp i tylko w takiej postaci widzialam te pamietniki

To może 18.05 zapytam mojego lekarza czy mógłby mi coś takiego dać, a może znajdę coś w internecie do kupienia. muszę o tym pomyśleć

na pewno od samoopalaczy będzie zdrowszy balsam brązujący :)) a co do antycelulitowych to pewnie nie można chyba że jakiś dla kobiet w ciąży :)) Ja dzisiaj skończyłąm swój balsamik z nivea i stwierdziłąm że pasuje coś kupić już typowo ciążowego :)) nie chciałam kupować wcześniej bo chciałam skończyć balsamy które już miałam otwarte. Kupiłam z Ziajki krem przeciw rozstępom, ale on jest od 4 miesiąca i nie wiem czy mogę już stosować. Mam w sumie jeszcze otwartą oliwkę w żelu J&J ale jak ją stosowałam wcześniej to mi się brzuszek wysuszał :)), spróbuje może teraz już będzie inaczej :))

ja smaruję się zwykłą oliwką, ta w żelu mi wysusza ciało i jakoś kiepsko się wchłania, ale lubie jak się fajnie rozgrzewa w dłoni ;-)

oraz: wlaśnie jem arbuza. i jak tak dalej pójdzie to wr,ąbie 3 kilo!.... to już chyba można nazwać "zachciankami", co?
:-p

to Ci zazdroszcze Kasiiula bo ja wazylam ok 55kg a teraz podchodze do 59kg :( w sumie to dziwne bo ani tego nie czuje ani nie widze ale gdzie musi siedziec to prawia 4kg

witam w klubie :)))
mój lekarz mnie uspokaja, że to krew, której teraz w organiźmie mamy dwa razy tyle co zwykle...

zawsze to dobrze złapać się jakiegoś tłumaczenia :-p

Hej Dziewczynki :-) ale się rozpisałyście :-) fajnie!
Imiona często się powtarzają, np. Maja- typ mojego męża, który innego dla dziewczynki nie chce, więc jak córka to tylko Maja. Moja koleżanka, kolega i kuzynka mają Majki- popularne imię ;-)
Dla chłopca nie mogę się zdecydować :-( a dla synka ja wybieram, ale myślę podobnie do Was, więc pewnie imiona dla bobasów nam się powtórzą:-) Ale to fajnie, bo i tak każda z nas jest z innego miasta.

Załatwiłam ubezpieczenie w PZU, ubezpieczam się grupowo w zakładzie pracy, karencja 6 miesięcy, ale kadrowa załatwiła mi tak, że już za maj naliczą mi składkę więc jak urodzę w listopadzie to dostanę kasę za urodzenie dziecka:-)
Takie coś jak nie dopełniona umowa ubezpieczeniowa i olewka ze strony osób odpowiedzialnych, to tylko w Polsce może się zdarzyć.

reklama
hej bylam dzisiaj w szpitalu zrobiono mi skan i dzidzia chyba zdrowo sie ma bo fika koziolki i skacze ale frajda byla popatrzec nastepny skan 29 czerwca pobrali mi tez mnostwo krwi jz mialam mowic do pielegniaki zeby cos zostawila!!! 4 probki:szok: ma 61.95 mm w czwartek tydzien temu miala 51 mm 11 mmw ciagu tygodnia! Oto ono:

Załączniki

• S1053001.jpg
    S1053001.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 39
Do góry