katrenki
Fanka BB :)
Ivory satin bridal bridesmaid shoe sz 6.5,7,7.5,8.5,9 UK 9 on eBay (end time 13-Jun-10 20:29:01 BST) prosze bardzo :-) takie proste no i na niskim obcasie zeby bylo wygodnie, na zywo chyba wygladaja ladniej :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczneIvory satin bridal bridesmaid shoe sz 6.5,7,7.5,8.5,9 UK 9 on eBay (end time 13-Jun-10 20:29:01 BST) prosze bardzo :-) takie proste no i na niskim obcasie zeby bylo wygodnie, na zywo chyba wygladaja ladniej :-)
tez miałam na takim niskim :-) proste ale ładne :-)Ivory satin bridal bridesmaid shoe sz 6.5,7,7.5,8.5,9 UK 9 on eBay (end time 13-Jun-10 20:29:01 BST) prosze bardzo :-) takie proste no i na niskim obcasie zeby bylo wygodnie, na zywo chyba wygladaja ladniej :-)
Załuję strasznie. Fajnie byłoby się spotkać. Będę zaglądać, ale wiesz jak to w pracy - nie ma zbyt wiele czasu, a w domku bedę mieć internet dopiero po przeprowadzce.jasne ze tak:-) zaglądaj częściej...
miałam się odezwac do Ciebie jak byłam w T ale nie było czasu:-(
Jak było na basenie
wiec tak, mała na początku nie wiedziała co się dzieje...
wody się jako tako nie bała bo nie była zimna, choć chłodna...
na początku powoli ją zanurzałam (oczywiście bez głowy) i się przyzwyczajała:tak...
Wow, gratulacje ogromne...
Co do szczepionek to też mam takie zdanie. Z jednej strony może dobrze jakby to była ospa bo miałby juz za sobą a z drugiej byłoby mi go żal. Zobaczymy jak będzie...
Tego typu swobodne plywanie jest wyuczone - nauka trwa kilka dobrych miesiecy. To jest koncowy efekt.