reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kemping, kemping - i co przerazi niektóre a mnie bardzo cieszy - brak cywilizacji, tj pradu i biezacej wody :D

U nas tylko wczoraj taka pgoda :( dzis ok 21 stopni, wiatr i troche chmur. A teraz zbiera sie na deszcz...

reklama
Dziunka jak ja ci zazdroszczę tego morza.
Ja z okna Wisłę widzę i jestem coraz bardziej przerażona, mąż pojechal pomagać worki z piaskiem napelniać a kulminacja dopiero przed nami, my na górce to nam nic nie grozi ale rodzina mieszka 200 m od wału, czekamy co się wydarzy.

Wspolczuje :(

Ja jutro w planie miałam wziąć od pediatry recepty na mleko, pochwalić się brakiem bakterii w moczu, bo odebrałam wynik z posiewu :-) i zapytać co mogę mu podać, żeby pozbyć się tej suchej skóry, która go swędzi, bo on ciągle się drapie :-( to jest miejscowo sucha skóra: nogi, trochę brzuszka i dłonie ale tylko +/- nadgarstek od zewnętrznej strony i główka na samym czubku :-/ dziwnie jakoś.

Ja miałam tak samo ze skórą. Pomaga Emolium i wiem, że ma uczulenie na mleko i na marchewke. Teraz jest już dużo lepiej...

to ja was zaskoczę bo u nas było 32 stopnie....
ledwo się da oddychać....:-p nadal słońce piecze i ludzie się opalają, zero wiatru.... ehhh lepiej w domku siedzieć bo chłodniej:-D

u nas dziś gorąco, wygrzalo nie slonko, aż mnie głowa rozbolala. Czlowiek się od słońca odzwyczaił.....
a jeszcze wygrząłam się skkranym kretynizmem - nie posmarowąlam dzieci od słońca! Kuba popiekł łapki ale chyba niegroźnie. Młody jakoś się uchował, może dlatego, ze w połowie pod parasolką, a nózki jak usnął mu tetra przykryłam ale o kremie przypomniałam sobie dopiero wieczorem jak Kubusia czerwonawe łapki zobaczyłam....teraz już krem na samym środku stoi żebym nie zpaomniała..
Właśnie, przy okazji - powiedzcie mi jaki krem dobrze sie smaruje? Ja mam nivea ale on strasznie gęsty, cięzko rozsmarować

reklama
ja kupilam w rossmanie babydream czy jakos tak, fajnie sie smaruje:) a propos kilolku widzialam ze mieliscie weekend zeglarski w miescie;) i rozkopane miasto strasznie:/
taaaa mamy jeden mały stawik :sorry2: a nawet regaty były - widocznie dla chcącego nic trudnego do tego dni Giżycka w Grodzisku Maz :eek: bez sensu zupełnie
A ze rozkopane to ja nie zauwazylam zupelnie :szok::szok:

dzięki
Kube to smaruję mleczkiem z avonu dla dziecig

Do góry