_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hahahahA ja myślałąm ze ty też UK upsLeeds w Angli
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
mała wstała... to jemy i idziemy....
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahahA ja myślałąm ze ty też UK upsLeeds w Angli
Sandomierz wygląda podobnie....i wogóle już znavczna część Polski.. ehhhh:-(rany to jest dopiero tragedia Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości z kraju i świata
no i przez powódź mój mąż pojechał do pracy na alarmCześć kobitki. Ja siedzę wdomu i czekam... U nas zalało już Kozanów, jest to osiedle obok mnie więc może u nas tez cos sie wydarzy. Póki co jest ok. Mały jest u rodziców, mąż u rodziców a ja siedze, pije kawke i czekam... :-) Zaraz pójde zobaczyć jaki stan tej naszej smródki bo jeśli już to właśnie ona wyleje.
no i przez powódź mój mąż pojechał do pracy na alarmnie wiem kiedy wróci, mieli niby pracować po 12h, a teraz jak pojechał, to spakował torbę, nabrał jedzenia i nie wiemy ile i gdzie będzie robił. Współczuję tym których bezpośrednio powódź dotknie
jeszcze te ceny we Wrocławiu przez powódź, to rabunek!
on pracuje we Wrocławiu, ale szkoda, że tak słonecznie, mógłby dłużej być z Patrykiem, spacerować, a tu taka lipa, ale "służba nie drużba" robi to co lubi, ale nie raz widzę jak mu żal, że nie może dłużej być z małym
mi zjarało trochę dekolt i ręce ale jutro idę na plażę w sroju kąpielowymSkąd ja to znam :-)
laski bylam dzisiaj u mamy z Pawelkiem i lezalam na bieliznie przez godzine a maly sobie spal w cieniu jaka jestem spalona szooooook chyba mi sie mleko zwarzylo bo maly nie chce picwybral butle
![]()
Pali mnie dekold i nogi a normalnie szkoda gadac