reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
U nas ciepło, cieplutko. Chłopaki w krótkich gatkach ale na kostium kąpielowy to jeszcze nie. Wybrałam się dzisiaj na spacer z golymi nogami w krótkiej spódnicy (bezmyślnie stras
nszie) a potem cała droge mi głupio było, bo nogi bielusieńkie :D jakiś samoopalacz zapodać trzeba

U nas ciepło, cieplutko. Chłopaki w krótkich gatkach ale na kostium kąpielowy to jeszcze nie. Wybrałam się dzisiaj na spacer z golymi nogami w krótkiej spódnicy (bezmyślnie stras
nszie) a potem cała droge mi głupio było, bo nogi bielusieńkie :D jakiś samoopalacz zapodać trzeba
ja tez miałam białe i poszłam opalić :p
u nas niedśże w strojach to się jeszcze kąpali:-D
zobacz ile ludu szło do wody :D

Załączniki

• P220510_16.080001.jpg
    P220510_16.080001.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 31
no nieźle!! to u Was lato pełną gęba!
Ja mam od wózka dłonie opalone ale to juz od marca i stopy - odbite buty. chyba sporo by jednak teraz jeszcze trzeba by lezeć na slońcu by sie tej bialości z nóg pozbyć, bo stopy i dłonie to efekt wielu godzin spacerów

Hej, laski :)

Nie nadrobie Was, bo paaaaadaaaam na pysk! Rano ten marsz, fajowo bylo, na nastepny tez jedziemy :) Asia smacznie chrapala na plecach, tylko dla Julki jakies mt by sie przydalo :| Potem szalelismy w ogrodzie, zrobilismy grilla, potem dluuuuugi spacer do mamy A i z powrotem, prasowanie i oczy mi sie same zamykaja!!! A jutro o 8 kierunek KARWIA!!!! Ale sie ciesze, jedziemy skosic dzialke - tzn chlopaki beda kosic a my lezec do gory brzuchem na plazy :D mam nadzieje tylko ze pogoda dopisze... LLLLLLLLLLAAAAAAAAAATTTTTTTTOOOOOOOOOOO :D :D :D

Pozdrawiam, buziaki!!!

p.s. Asi chyba ząb wychodzi i dziś podniosła się w wózku z leżącej pozycji do siadu :D Moja kochana. Dziś gruszkę wcinała, szalona, zjadła prawie całą :O wiem, przesadziłam, mam nadzieję że jej nic nie będzie...

to tak jak ja, dłonie opalone i stopy, hehehe bez butów wyglądają jak w butach ;-p
też jestem blada, ale ja już tak mam, jak się opalę to na czerwono, jak skóra mi nie zejdzie to robi się delikatna opalenizna, ale taka z tych jaśniejszych, kiedyś się śmiałam, że opalam się na czekoladkę... ale białą ;-p

U nas tez dzis cieplutko. Poszlysmy nad jezioro na spacerek, mala smacznie spala a ja korzystalam ze slonca ;-) Uwielbiam slonce, moglabym lezec godzinami i sie prazyc hehe. Oby taka pogoda juz zostala.

ah ... u nas znajomi siedzieli wiec jestem daleko w tyleeeeeeeeeee :p ale mniej wiecej pamietam ...

Kamcia
ale z Ciebie blond ;P
Royanna wczoraj spojarzalam na zdjecie w awgarze i se pomsyslalam ze toz drugiego syna nie ma a dzis potrze zmienilas foto pozatym bardzo ladnie wygladasz :)
Dziunka .... zazdroszcze takiego faceta co lazi z Toba wszedzie ... moj by najlepiej siedział w domu :D a co do zespołu to zgadzam sie :d Igorem bedzie tanczyl a Julka śpiewac bedzie heheheheheh a Asia i Paweł beda na perkusji grac ;P oby nic złego z tego nie wyszło ;) hashahahahahahah
Cleo pisalas ze szkoda ze daleko mieszkamy ... nooooooooo racja ........... yhh moze jak Paweł bedzie wiekszy wybierzemy sie do Warszawy pociagiem ... bo samoodem nie ma szans ;P
Etna Twoj synek taki śliczny :) zreszta jak kazdy Pawełek ;)

powiem wam ze z MOim Pawełkiem juz lepiej z czoła schodzi wysypka ale na brodzie wiecej jest ale wydaje mi sie ze wysypia go tam gdzie zaczeło no i do poniedziałku bedzie dobrze .... u nas dzis ciepło ze hej :) wlasie z balkonu wyszłam :))) bo sie zasiedzialam z mezem i o "powaznych" rzeczach gadałam :)

No wiec moje drogie dookoła mnie powoli zalewa... Do mnie raczej nie dojdzie bo na górce jesteśmy i wały, które są najbliżej mają jeszcze 3 metry do przelania. Jednak jesteśmy zwarci i gotowi do wyjazdu gdyby cos się działo...

reklama
aj :/ a moze juz jedzicie ?? pisalas ze synek juz u rodzicow ?? to jedzicie sami w ssumie jakby zaczeło zalewac nic to wam nie da ze jestescie na miejscu ... i tak nie uratujecie juz nci ... wiec nie wiem ... ale mysle ze lepiej jakbyscie jechali ...

Do góry