reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

jak dodac drugiego zeba??????????????????

Jest drugi i tym razem mama znalazła :-D:-D:-D:-D za drugiego tez sie cos dostaje ;-);-);-);-)

Gratuluje!!!!!!!

Tata znow wyjezdza na tydzien wiec ja na tydzien bez neta. nie pytajcie jak to dziala ze nie dziala bo nie mam pojecia :(

Tez mysle ze w przyszlym tygodniu. Mi pasuje kazdy dzien - oprocz poniedzialku.

reklama
Mi kazdy oprocz wtorku :) Etna ja nie wiem jak dodac 2 zabek. Robiłąm sygnature od poczatku :/
A i za drugi zabek juz nic sie nie dostaje :p cwaniara :p

etna jak zakladalas to logowalas sie
i teraz musisz tak samo sie zalogowac i tam edytowac :)
dzieki :)))))))00 udało się mamy dwa ząbki
hihihi to zostaje wtorek, czwartek, piatek :-)
to laski CZWARTEK czy PIĄTEK ?????????/
DZIUNKA? MARTOLINKA? Ktoś jeszcze się pisze z trójmiasta na nastepny tydzien na spotkanko
Mi kazdy oprocz wtorku :) Etna ja nie wiem jak dodac 2 zabek. Robiłąm sygnature od poczatku :/
A i za drugi zabek juz nic sie nie dostaje :p cwaniara :p
szkoda ze za drugi nic :-:)-:)-( a tak sie cieszylam ze cala rodzinnke obdzwonilam

To moze byc piatek :)Dziunka , etna tak posrodku chyba bysmy sie spotkały co ? :) moze Sopot?
Tak egoistycznie mysle , bo jak maz w pracy to ja bez srodka lokomocji jestem :(

To moze byc piatek :)Dziunka , etna tak posrodku chyba bysmy sie spotkały co ? :) moze Sopot?
Tak egoistycznie mysle , bo jak maz w pracy to ja bez srodka lokomocji jestem :(

Spoko ;) jak pogoda dopisze moze i molo zaliczymy?

Mam internet...tata ojechal a net jest...och za glupia na to jestem :|

Spoko ;) jak pogoda dopisze moze i molo zaliczymy?

Mam internet...tata ojechal a net jest...och za glupia na to jestem :|
własnie nie głupia skoro neta masz :D:D:D:D wiec chałupa wolna net jest wiec szalejemy ;) beuhehe

a moj wieczor zapowiada sie tak ... zaraz film se obejrze "Ciacho" i lulu .... o 4 pobudka :| na 8 do lekarza ze słuchem pozniej krew dla małego pobrac i do domu ... mam nadzieje ze nie padne do 17 :| puki maz nie wroci z pracy ...

reklama
Pewnie . Ja to chce troche do ludzi:) to jestesmy umowione :)
Tylko dziunk apmietaj co zrobimy Etnie : to......... i tamto......... a nastepnie........

Do góry