reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Madziek tu chyba nie trzeba zadnych wymogów szukac Na chlopski rozum jest to nie zgodne z przepisami BHP, sanepidu itp. Zwierze to bakterie , zarazki a do przychodni przychodza chore dzieci , z alergiami, a nawety zdrowe moga sie czyms zarazić. Czy ktos chodzi z tym kotem na badania ? tego nie wiemy

reklama
a ja dzis jak wampir :| od 4 rano do 6.30 co 10-15 minut wstawałam smoka dawac bo gubił i płakał ... o 6.30 zbudziłam meza powiedzialam ze nie dam rady juz to wzial małego i nim sie zajał do 8 i poszedl do pracy a ja moglam choc troche sie zdrzemnac :| ja wstałam a Paweł se zażyczył o 8.30 drzemke ... bosh .... ide szykowac sie na 11 do lekarza na kontrol ... oby juz było oke bo on nie daje tej inhalacji robic :| bosh ... padam
a pozatym dzis chyba spac musze isc o 19 :| bo o 3 wstac musze bo na 7.45 na badanie słuchu i mały musi koniecznie spac wiec o 3 musze wstac i zabawiac zeby nei zasnał :| wymeczyc itp ... bosh ...

Kasia a na to badanie słuchu to gdzieś daleko że o3 wstać musisz??współczuję niewyspania ja mam nie lepiej...

Mój kombinatorek tak się wycwanił że muszę go brać do siebie do łożka, cyc pod nos żeby miał w zasięgu dziobaka i takie spanie z nim,że co chwila muszę dawać cycka bo mu wyleciał jezuuuu.Chciałam go przetrzymać w łożeczku to rykkkk wielki...a rano otworzy oczy patrzy na mnie słodziachno i jak juz strzeli ten swój uśmiech to mnie załatwia na całego:-D

Kasiiula ja Synka nie dałabym rady obudzić w środku nocy, on jak chce spać to nie ma zmiłuj, hehehe, oj trzymam kciuki.
dlatego okolo 3-4 wstanie na jedzenie i nie dam juz spac i jesc az do 8 ::|
Kasia a na to badanie słuchu to gdzieś daleko że o3 wstać musisz??współczuję niewyspania ja mam nie lepiej...
blisko .... zalecenie jest takie aby wymeczyc dziecko itp itd ... bo podczas badania ma spac nawet w samochodzie nie mozne zasnac na 5 minut bo czasem te 5 minut starcza dla dziecka aby sie wyspało ... mam tez nie dawac jesc tylko na miejscu aby sobie spokojnie zasnal ... wiec wstac musze w nocy i pilnowac zeby nie zasnał ... obym ja nie zasnela ;]

a ja dzis jak wampir :| od 4 rano do 6.30 co 10-15 minut wstawałam smoka dawac bo gubił i płakał ... o 6.30 zbudziłam meza powiedzialam ze nie dam rady juz to wzial małego i nim sie zajał do 8 i poszedl do pracy a ja moglam choc troche sie zdrzemnac :| ja wstałam a Paweł se zażyczył o 8.30 drzemke ... bosh .... ide szykowac sie na 11 do lekarza na kontrol ... oby juz było oke bo on nie daje tej inhalacji robic :| bosh ... padam
a pozatym dzis chyba spac musze isc o 19 :| bo o 3 wstac musze bo na 7.45 na badanie słuchu i mały musi koniecznie spac wiec o 3 musze wstac i zabawiac zeby nei zasnał :| wymeczyc itp ... bosh ...
Co za skrajnie sadystyczne badanie. Ciekawe czy w czasie tego badania ci go nie obudzą. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po twojej myśli

Witajcie,
znowu szaro i ponuro :)Ja melduje sie na BB po przyjemnym , rodzinnym weekendzie :)
Etna co do imprez to mnie siostra w sobote wyciagneła : na tance :p Szalałam 2 godziny na parkiecie i myk do domu :)Antek nawet sie nie zoreintował a ja odpoczełam troche :)
Dziunka, etna zdrowe te Wasze smyki ? moze w tym tyg sie zobaczymy?
Madziek ja mysle , ze Ty to podwójnie kochasz tego swojego synka... tyle przeszliscie
Ja nie wiem jak tam dziunka, ale ja bym sie pisala na nastepny tydzien. Dzisiaj jeszcze te poprawiny, jutro jade po podgrzewacz do butelek i zupek z moja mama, do pracy zanieas pisemna informacje ze wracam do pracy i ustalic godziny, sroda basen w koncu !!!!!, piatek szczepienie i pewnie goraczka tradycyjnie przez weekend :-(, nastepny tydzien luzniejszy tylko ginekolog i basen w srode. Bo od czerwca wracam do pracy i bedzie mi sie ciezko umowic.
Od dzis - zero neta przez tydzien :szok:

A ty co za odwyk??????????/ pewnie na czacie sie za dlugo siedzialo

reklama
jak dodac drugiego zeba??????????????????

Jest drugi i tym razem mama znalazła :-D:-D:-D:-D za drugiego tez sie cos dostaje ;-);-);-);-)

Do góry