reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Zaraz się wścieknę! Budzę się a tu czarne chmury, wiatr wieje, ludzie grubo poubierani... Więc będe musiala zapakowac sie do auta, a potem na parkingu wrzucic Asie do chusty i tak uderzyc do przychodni. Podwójna robota...

cześć dziewczyny jak tam z rana?? u nas pogoda jak zwykle do bani już nie mam siły patrzeć za okno depresji się nabawię :-( na solarium zacznę chodzić z braku słońca- co w sumie nie jest najgorszym pomysłem bo 30.05 mamy komunię a ja rajstop nie włożę to bym sobie nogi opaliła :-):-)
syn mój zaczyna z miesiąca na miesiąc wcześniej wstawać a więc wyglądać zaczynam jak zombi z tego nie wyspania:-(
"dziunka z kropką" :-):-) głowa do góry faceci są tacy jak by im wiatr pomiędzy uszami hulał :-):-) co do depresji to też koniecznie się na solarkę wybierz to może ci przejdzie:-) albo do fryzjera albo na zakupy nie wiem ZRÓB COŚ DLA SIEBIE a nie tylko dla dzieciaczków w końcu jesteśmy kobietami i każda z nas musi być czasem EGOISTKĄ :-):-):-):-)
DZIEWCZYNKI STÓWECZKA DLA MALUSZKÓW Z OKAZJI TAK PIĘKNEGO WIEKU :-):-):-):-)

Zaraz się wścieknę! Budzę się a tu czarne chmury, wiatr wieje, ludzie grubo poubierani... Więc będe musiala zapakowac sie do auta, a potem na parkingu wrzucic Asie do chusty i tak uderzyc do przychodni. Podwójna robota...
u nas słonce lekko sie przebija ale niebo brzydkie choc powiem ci ze 20 stopni jest :o

Iza czy migrena Cie znow nawiedziła ??:nerd::baffled::baffled::baffled:

dzis Pawełek dzien matki zrobil i se spalismy do 9 ... :)

przed 6 wstał zjadł zdrzemnal sie z 30 minut i zaczał gadac ... wiec budze meza czy wstanie wczesniej i nim sie zajmie a on ze zaraz .... wiec po chwili wstał patrzy a on spi w łóżeczku heheheh :D i tak do 9 :)

Witam, u nas wczoraj byla piekna pogoda. Poszlysmy na spacer, wracajac pogoda sie zmienila i przemoklam do nitki. Dosłownie w ciagu minuty tak sie rozpadalo, zdazylam nakryc wozek folia przeciwdeszczowa uff dobre i to. A gdzis za oknem szaro... jak jak kocham taka pogode wrrrrr

Kasiula może to się stanie rytuałem... U nas Konrad śpi przez całą noc i budzi się o 6.30. Daję mu kasze i on zaraz znowu zasypia i spimy jeszcze do 9. Może u Was też tak bedzie... :)))

U nas wczoraj burza, urawnie chnury , wichura . Dziś rano też lało :( już powoli do siebie pogoda dochodzi :)
Ja to jestem blada jak sciana to już 1,5 roku jak mnie słońce nie dotykało (solarium , opalanie na plaży ).

reklama
Witam, u nas wczoraj byla piekna pogoda. Poszlysmy na spacer, wracajac pogoda sie zmienila i przemoklam do nitki. Dosłownie w ciagu minuty tak sie rozpadalo, zdazylam nakryc wozek folia przeciwdeszczowa uff dobre i to. A gdzis za oknem szaro... jak jak kocham taka pogode wrrrrr
u nas tak samo !
Kasiula może to się stanie rytuałem... U nas Konrad śpi przez całą noc i budzi się o 6.30. Daję mu kasze i on zaraz znowu zasypia i spimy jeszcze do 9. Może u Was też tak bedzie... :)))
oby :) hihih tylko cos musze zrobic zeby w nocy nei karmic yh ...

a ja własnei wczoraj bylam na solarce mmmm :))) wraca kolor mojej skóry buehehehe :D:D:D:D

Do góry