reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

HALO HALO! :happy:Witajcie babeczki :happy:
Tak, tak, wiem - długo mnei nie było. Masa rzeczy w miedzyczasie sie wydarzyła. Postaram sie chociaz pobieżnie w miare możliwości streścić.
*Chrzest udał sie rewelacyjnie chociaż chrzestny z powodu chmury(...) nie doleciał. Udało nam sie w zastepstwie postawić dziadka ale w papierach nadal brat Ł widnieje.

*Powrót do Ie opóźnił nam sie przez w.w chmurę.. :sorry:

* Postanowiłam zainwestować w PZU bo wchodzi na giełde - licze ze zaraz po debiucie troche pójdzie w góre...

* Sonia już siedzi i to od dłuższego czasu. Niestety mało ze nadal mamy wysypki od skazy to jeszcze gronkowiec na skóze się przypętał - "uroki" AZS... :baffled:

*Troche nutramigenu nazwoziliśmy z pl wiec powinno wystarczyć na jakiś czas bo tutaj chorendalnie drogie jest...

*Miałam z Ł mega poważną jazdę ale już wychodzimy na prostą

*U teściów nie udało mi sie dotrzymać diety (2tyg) :-:)zawstydzona/y: tak wiec zaczynam prawie od nowa... Tyle dobrze ze udało mi sie wrócic do mojego maksymalnego dotąd spadku tak wiec -8kg od poczatku

To tak w skrócie bo nie sposób inaczej... Z wiadomych powodów nei nadrobie zaległości ale jeśli wydarzyło sie coś mega ważnego to licze na skrót informacji... ;-)
Ależ ja sie za wami steskniłam... :sorry::tak:

reklama
kurcze ale sie wkurzylam.... wstalam, ide do kompa zeby sprawdzic ile wyplaty dostalam.....sprawdzam...a tam nic nie wplynelo!!!!!!!!:crazy::angry::angry::angry: dzwonie do tych becwalow a oni, mi, ze przepraszaja, ale jakis blad systermu i w ciagu kilku dni mi zaplaca:angry:ciekawe tylko jak ja teraz czynsz zaplace w sobote:crazy::crazy::crazy: czy ja zawsze musze miec jakies takie chore szczescie do takich sytuacji?!
caly dzien do d......

Współczuję :-(

katerenki a nie możesz się dogadać z tymi ludźmi że im później zapłacisz bo taka sytuacja się stała??

etna
a nie mówiłam że w torebce :-):-)
mój M kiedyś przez tydzień szukał a znalazły się w zamrażarce :-):-):-):-):-):-):-) schował mięso razem z kluczami

u nas też dzisiaj pięknie :-)

Taaa, mój chleba szukał i okazało się że chleb włozyłam do lodówki i delme do chlebownika :eek:

Jestem leniwa więc żeby do każdego nie pisać z osobna to podam tu mój nowy nr gg 22918974:-)

Zapisałam :)
oficjalnie oświadczam ze mam już neta i będę wpadała częściej...:tak:
nareszcie kontrakt ze światem :-D
i cieszę się bo się za wami stęskniłam ...
ciężko będzie nadrobić a przeszły mnie słuchy że się "syf" zrobił...
więc piszcie co zmieniać co potrzebujecie i w czym pomóc..
zaraz zrobię porządecczek :)

jadę w okolice Łodzi kochane

No nareszcie!:-)

My 1 maja jedziemy na ur do wujka-księdza, będzie wyżerka :-D 2 maja do zoo, a 3 maja na ur do brata A. Także weekend pełen atrakcji ;-)

Kochane ratunku! Szczególnie na Ciebie Iza liczę ;-):-)
Jak nauczyć dziecko jazdy na rowerze? Julia umie ale z bocznymi kółkami. Dziś jej odkręciliśmy i wielka uciecha zamieniła się po chwili w panikę. Julia błaga z płaczem o boczne kółka :confused2: Już wiem że Joasia od razu dostanie rower z dwoma kółkami, bez bocznych. Bo Julia już ma taki hmm nawyk że jak leci na bok to się tak dziwnie "skrzywia" i to się kłóci z zachowaniem równowagi... skumałyście coś? :-D
No to jakies pomysły? Dodam że młoda jest bardzo wrażliwa, niecierpliwa i szybko się zniechęca :confused2:

Tak, tak, patyk też jest. I mówię jej, uspokuj się kotku, mama Cie nigdy nie puści, a ona i tak jedzie płacząc i trzesac się ze strachu na zmiane ze śmiechem :|

No nie wiem. W koło same dzieciaki mniejsze od Julki na dwóch kółkach. Ona już jeżdzi na czterech od 2 lat więc chyba dośc długo. Ona tak płaczem reaguje na każdą nowość także to norma.

Taka wiadomosc przeslalam do moderatorki Kamci:

prosze o przeniesienie lub usuniecie dyskusji do watku off topic.

Swoje i swojego dziecka zdjecie usunelam z watku (zdjecia), tak aby nie "fermentowaly".

Dziekuje.

reklama
Do góry