reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ale nie ma nowego linka? kwiecien odpada a maj?

Obejrzalam sobie nowe kwietniowe dzieciaczki, dzis moja przyjaciolka wychodzila z mala coreczka :) bozesz zapomnialam ze "toto" takie małe było :). Czuje ze mogę znowu :)))))) moze jakiegos braciszka ... hmmm

Ale nie ma nowego linka? kwiecien odpada a maj?

Obejrzalam sobie nowe kwietniowe dzieciaczki, dzis moja przyjaciolka wychodzila z mala coreczka :) bozesz zapomnialam ze "toto" takie małe było :). Czuje ze mogę znowu :)))))) moze jakiegos braciszka ... hmmm

Wiec do roboty :-):-) a my czekamy na wieści :-)

Ja jakis czas temu dla sprawdzenia podpuscilam meza, ze chce miec drugą dzidzię, powiedzial ze jeżeli chcę to ok nie ma sprawy ale moze lepiej byloby gdzies za rok bo niunio bedzie większy i wtedy mąż będzie sie nim wiecej opiekowal a ja bede nosila brzus. Teraz pewnie bałby sie grac pierwsze skrzypce :)

o bosh ... zaraz 12 a moj od 6 nie spi i nie zapowiada sie na drzemke :o a zazwyczaj to juz ze dwie ma po 40 minut a dzis nic..... lezy se na lezaczku i cos gada po swojemu :D to do mnie, to do psa, to do nogi hehhehe wariat mały :))

reklama
Hejka, nie bylo mnie przez 3 dni, cos sie wydarzylo godnego uwagi?:)
My po weekendzie, mala zrobila sie wredna strasznie, piszczy, krzyczy caly czas, wszystko wymusza krzykiem. Przewraca sie caly czas, wrecz turla, probuje pelznac, obkreca sie we wszystkie strony, ostatnio sie nawet zaklinowala w lozeczku. Poza tym wszystko gryzie i nie usiedzi minuty na miejscu, jak jest na rekach czy kolanach to siega po najdalsze rzeczy, przewraca sie, wywija, wcczoraj mi prawie z ral wyleciala tak sie wywinela ze przylozyla czolem w szafke. Chyba sobie ja pasami poprzypinam niedlugo... Tak czekalam az zacznie sie przewracac, a teraz nie moge za nia nadazyc, hehe.

Do góry