reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

zapisy@naszedziecko.com.pl

to ten email :)
Własnie nie wiem jeszcze co zabrac i ile ta przyjemnosc do konca bedzie kosztowac . Czekam na email. Jak mi jutro nie odpisze to w pon.bede dzwonic.Co do pediatry to calkiem mozliwe , ze potrzeba zgody. Wola chuchac na zimne tak w razie czego :)

My dzis nie poszlismy na spacer. Cały dzien leje , bez słońca i wieje jak chole....
M.pojechał po jaks chinszczyzne , bo mnie naszło tak jak w ciazy :p
a jak z pogoda u Was?
Napisałam, zobaczymy co mi odpowiedza :)
My bylismy dzisiaj na spacerku 1,5 godzinki
Po zmianie czasu maly zdezorientowany, a najbardziej ja patrze na zegarek daje mu jesy a on pluje, klade go spac, a on oczy duze ehhhhhhh, kapanie o 20 bo o 19 to on ani nie myslal o kapaniu bawil sie i fikal w najlepsze :dry::dry::dry::dry:

Cześć baby kochane!!!!!!

Stęskniły się coś??? Eeee pewnie mnie nie pamietacie:cool:
a ty od nas z listopada :confused::confused::confused::confused:
dziwne, ale sobie nie przypominam:cool2::-D
u nas ładna niedziela, trochę wiaterek wieje, ale spacerek mamy zaliczony, od powrotu ze szpitala chodzimy maksymalnie na godzinę i staramy się głównie po parkach.
Patryk w końcu w domku :tak::tak:i to najwazniejsze, a i z waga szybko podskoczy, mama go podkarmi ;-), swieze powietrze tez wam dobrze zrobi:happy2:zagladajcie do nas czesto

reklama
cześć mamuśki :)) ja dzisiaj zabiegana bo najpierw młoda spała do 10 bo jej się wszystko poprzestawiało, później do kościoła, obiad i pojehałam do media markt wywołać zdjęcia. Mieli promocje i były po 0,33zł więc za 110 zdjęć zapłaciłam tylko 36 zł :)) wiekszość porozdawałam babciom, chrzestnym itp :))
a z tą zmianą czasu to niezły kabaret. Moja młoda jakoś dzisiaj non stop chciała spać. Wstała o 10 później usnęła o 11,30 do 11,50 później 12,20-13,00 następnie od 14,30 do 16,20 i o 17,30 do 19,00 a o 20,30 już usnęła na dobre.

U nas zmiana czasu wlasciwie niezauwazalna. Zamiast o 7 Asia obudzila sie o 8, czyli o starej 7 hahah. Czyli ok :) za spaniem nocnmym normalnie - 20 i spi.

a my dzis wybieralismy sie na nauki rzedmalzenskie i normalnie zajmuje sie nia tata chrzestny tyle, ze jak zawszeprzychodzili to ona akurat sie kapala i odrazu spala a dzis przez te zmiany czasu to przyszla 7 a ona nic.....spac nie ma zamairu....wiec wykapalam ja, pobawili sie z nia przez godz i ladnie zasnela jak zwykle :-) tylko stracha troche mialam jak wychodzilam bo ciocia przefarbnowala wlosy z jasnych blad na braz i mala jak ja zobaczyla to w ryk.....i mialam juz wizje, ze wyjde a ona ty ryczec bedzie na maksa...ale na szczescie bylo oki :-)
poza tym bylam dzis w pracy i padam troche.....

dziunka? a kto to jest dziunka?????? ja takiej nie kojarze.......hahahahahahha :-):-):-)

no własnie :dry: dziunka24. hmmm nie wiem:dry:
;-)

u nas zmiana czasu tez nie zauważalna:) moze temu ze u znajomych bylismy a mały u kogoś wogole inaczej sie zachowuje :) zobaczymy jutro :D
a no i mały juz kupki ma normalne :) tak sie ciesze ze obeszło sie bez szpitala :)

no własnie :dry: dziunka24. hmmm nie wiem:dry:
;-)

u nas zmiana czasu tez nie zauważalna:) moze temu ze u znajomych bylismy a mały u kogoś wogole inaczej sie zachowuje :) zobaczymy jutro :D
a no i mały juz kupki ma normalne :) tak sie ciesze ze obeszło sie bez szpitala :)

no to exstra!!! W koncu kasiula powroci na czata:-D:-D:-D
Brawo dla Pawelka i co mu w koncu najbardziej pomoglo?

reklama
Do góry