reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dziewczyny!!!!!
Jutro tzn. dzisiaj :-) zmiana czasu !!!!
Ciekawe co na to nasze maluchy hihihi ja juz się boję

No dodam jeszcze cytując wp:
Zgodnie z rozporządzeniem zmiana czasu polega na zmianie wskazań zegarów z godziny 2 minut 00 na godzinę 3 minut 00, która będzie godziną początkową czasu letniego środkowoeuropejskiego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Teraz dopiero przeczytalam, dzieki!!!
Ale juz na ten wtorek??
czy w kwietniu?
cos jeszcze mowila ciekawego

My dzisiaj z Pawelkiem bylismy u fryzjera i mamy obciete wloski, teraz już ma wszystkie ruwnej długości :)

AAAAAAaaaaaa dziunka za Wami tęskni hihihih
pytala się jak żyjecie
jutro wybieramy się na spotkanie kangurow

Etna ogólnie rozmawiałam z nia chwilkę. W słuchawce słychać było ryk małego dziecka i zdążyła poposic tylko email , bo cytuje "mam tutaj małą awarię " :p
Była sympatyczna. Napisała mi jakie terminy są od kwietnia- kurs rusza od 6. Napisałam jej , ze piszemy sie na sobote i prosze o wiecej szczegółów i na razie cisza .

Pozdrów dziunkę :)

M wczoraj odebrał swój samochód z warsztatu i zapłacił 900 zł za naprawe !!!!!!!!!!! a auto warte moze z 1900. Najlepsze jest to , że teraz jest kasa zeby pomyslec o czyms lepszym , ale on ma jakis głupi sentyment do tego - jak go nazywa - OSIOŁKA :p
Musze podejsc go podstepem :p

Antek po tatku jest śniadym chłopcem i włoski ma ciemne , ale juz nie tak jak na poczatku. Oczka chyba ciemnieja- miał niebieskie , ale teraz jakby brąz po ojcu (M w dowodzie ma wpisane , ze ma czarne oczy :p).

Etna ogólnie rozmawiałam z nia chwilkę. W słuchawce słychać było ryk małego dziecka i zdążyła poposic tylko email , bo cytuje "mam tutaj małą awarię " :p
Była sympatyczna. Napisała mi jakie terminy są od kwietnia- kurs rusza od 6. Napisałam jej , ze piszemy sie na sobote i prosze o wiecej szczegółów i na razie cisza .

Pozdrów dziunkę :)
pozdrowie na pewno, a ty sie nie wybierasz????

Podaj mi ten email bo ja nie mogę znaleść, a wiesz juz co musisz zabrac i ile jej zaplacic. ja tam cos doczytalam o pozwoleniu od pediatry to prawda?

zapisy@naszedziecko.com.pl

to ten email :)
Własnie nie wiem jeszcze co zabrac i ile ta przyjemnosc do konca bedzie kosztowac . Czekam na email. Jak mi jutro nie odpisze to w pon.bede dzwonic.Co do pediatry to calkiem mozliwe , ze potrzeba zgody. Wola chuchac na zimne tak w razie czego :)

My dzis nie poszlismy na spacer. Cały dzien leje , bez słońca i wieje jak chole....
M.pojechał po jaks chinszczyzne , bo mnie naszło tak jak w ciazy :p
a jak z pogoda u Was?

Cześć baby kochane!!!!!!

Stęskniły się coś??? Eeee pewnie mnie nie pamietacie:cool:

U nas ok, dalej jeszcze na kilku kartonach, w kuchni meble trzeba nasze wstawic, ale jestesmy dalej niz blizej;-) Joasia przez ostatnie 3 dni non stop na dworzu-albo w chuscie albo w wozku. Szczerze mowiac gdyby nie chusta przeprowadzka bylaby nierealna. A tak mloda miala spokoj a ja rece wolne. Wczoraj niestety w domu bo lało straasznie i wichura taka ze psa na dwor bym nie wyrzucila. Czekamy z Julka na ladna pogode i bedziemy zakladac swoj ogrodek :tak: Moj A zmieni płot (żeby w nim dziur nie było) i jedziemy po pieska :-) Ogolnie suuuuupeeeerrrr:-D
Tylko neta brak...ale mam nadzieję ze jutro w koncu sie wybiore aby nam wlaczyli sygnal , bo kable itd są.

Pozdrawiam Was i całuję wszystkie:-)

hello :-)
po dwóch dniach podróży miło było położyć się w swoim łóżku :tak: , Kuba dzielnie zniósł podróż , chociaż momentami miał dość fotelika ;-) , pierwszy dzień był gorszy bo robiliśmy krótkie postoje żeby zdążyć na statek ale na drugi dzień jak już byliśmy w PL to już się nie musieliśmy spieszyć :-) , ale najlepsza to tu jest pogoda , super ciepełko i to słoneczko :-D aż się chce wstawać z łóżka ;-)
miłej niedzieli

hello :-)
po dwóch dniach podróży miło było położyć się w swoim łóżku :tak: , Kuba dzielnie zniósł podróż , chociaż momentami miał dość fotelika ;-) , pierwszy dzień był gorszy bo robiliśmy krótkie postoje żeby zdążyć na statek ale na drugi dzień jak już byliśmy w PL to już się nie musieliśmy spieszyć :-) , ale najlepsza to tu jest pogoda , super ciepełko i to słoneczko :-D aż się chce wstawać z łóżka ;-)
miłej niedzieli
Ale ci zazdrosze ;o) A u nas pogoda pod psem... pochmurno i deszczowo, no ale plus taki ze snieg pomalu topnieje ;o) Oj jak ja bym chciala zobaczyc zielona trawke hihihi...
Milego wypoczynku w PL ;o)

u nas ładna niedziela, trochę wiaterek wieje, ale spacerek mamy zaliczony, od powrotu ze szpitala chodzimy maksymalnie na godzinę i staramy się głównie po parkach.
dziunka 24 czy Ty zmieniłaś domek? Bo ja od ponad miesiąca nie w temacie.
Czytałam na wątku o wagach dzieciaczków ile Wasze ważą, no i w szoku jestem, bo Patryś nie całe 4 kg tydzień temu. Mam nadzieję, że teraz jak wróci do sił zacznie wcinać i nadrobi zaległości.
Pozdrowionka Dziewczynki! :)

Patryk na swojej nowej zabawce, kupiliśmy mu huśtawkę, taki prezent na przywitanie:)
2j4rc6w.jpg

Cześć baby kochane!!!!!!

Stęskniły się coś??? Eeee pewnie mnie nie pamietacie:cool:

U nas ok, dalej jeszcze na kilku kartonach, w kuchni meble trzeba nasze wstawic, ale jestesmy dalej niz blizej;-) Joasia przez ostatnie 3 dni non stop na dworzu-albo w chuscie albo w wozku. Szczerze mowiac gdyby nie chusta przeprowadzka bylaby nierealna. A tak mloda miala spokoj a ja rece wolne. Wczoraj niestety w domu bo lało straasznie i wichura taka ze psa na dwor bym nie wyrzucila. Czekamy z Julka na ladna pogode i bedziemy zakladac swoj ogrodek :tak: Moj A zmieni płot (żeby w nim dziur nie było) i jedziemy po pieska :-) Ogolnie suuuuupeeeerrrr:-D
Tylko neta brak...ale mam nadzieję ze jutro w koncu sie wybiore aby nam wlaczyli sygnal , bo kable itd są.

Pozdrawiam Was i całuję wszystkie:-)

Dziunka wracaj szybko :-)

reklama
HA! Dorwałam laptop taty:-D:-D:-D

Madziek tak zmienilam. Nie wynajmuje juz a mieszkam u taty :) Slodziutki Patryczek, buziaczki od e-cioci :****

Do góry