reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

o matko, to klucie samego siebie mnie przeraza :baffled::baffled:

a ostrzykiwanie w tej cenie,czy za to juz osobno?

u mnie samopoczucie bylo ok do godz 16, kiedy odkrylam,ze w ciagu ostatniego tygodnia ktos mnie okradl :wściekła/y: zginely mi z domu, z mojej sypialni schowane pieniadze, 500 zl. na 100 % ktos znajomy,bo obcych do domu nie wpuszczam, poza tym chyba ruszylo go sumienie, bo bylo tam 2200zl,a wzial tylko 500zl. a wiem,ze w ciagu ostatniego tygodnia, bo tam bylo 2000, a wtedy dolozylam jeszcze 200,ktore dostalam na urodziny i one byly inaczej zlozone niz reszta i wlasnie ich nie ma i jeszcze 300zl.
jest mi bardzo smutno,bo to byly pieniadze dla amelki od babci. czekalam,az funt spadnie,zeby sprzedac i wplacic na jej child trust fund. poza tym wiem,jak ciezko moja mama na te pieniadze pracowala:-:)-:)-(
no i jeszcze miec zlodzieja za przyjaciela:dry:

Szczerze współczuje....
Ja bym każdej z tych 4osób powiedziała o tym fakcie i czekała na ich reakcje... :confused:

A co do ostrzykiwania - to juz osobny zabieg na innego żylaka (troche ich mam) wiec i osobno płatny;
Ostrzykuje sie od 2 do 5 razy. Każda wizyta 150zl.
Sporo mi pójdzie kasiory na te nogi ale teraz to juz naprawde musiałam... :dry:

aha - a zastrzyk w końcu zrobiła mi mama i wcale nie było tak źle ;-)

reklama
Aga mi nie podoba sie generalizowanie róż - dziewczynka, niebieski- chłopiec, ale w tym wypadku wzięłąm błękitny. Jak tylko dojdzie dam znać co i jak. Tylko nie wiem , czy oni czekaj z wysyłką do konca licytacji . Musze napisac :)

Ja wczoraj zrobiłam porzadek w ciuchach małego i do piwnicy poszły 3 kartony !!!!!!!!!! i tak naprawde niewiele zostało. Na teraz - rozmiar 74 sporo rzeczy mamy ale juz na 80 dosłownie kilka. Pora pojechac na zakupy!!!!!!!!!
Wczoraj w praktyce potwierdziłąm teorie żeby przed snem nie chodzic z dzieckiem do galerii, marketó itp. My wybraliśmy się wczoraj koło 18 do galerii po kurtki wiosenne- w hm sa niezłe promocje. Byliśmy tam dosłownie pół godziny. Mały o 19.45 był już w swoim łóżeczku i nie mógł zasnąć przez godzien. Za duzo bodzców , wrażeń.
ja też nie generalizuję :-) mi się podoba ten oliwkowy:-) ale niebieski też jest git
co do ciuchów u nas to samo:-( już za bardzo nie mamy się w co ubierać :-( też muszę na zakupy się wybrać ale to w przyszłym tygodniu bo dopiero wtedy wypłatę dostanę
nie wiedziałam że są jakieś przeceny myślałam że już po:szok:

Jestem wykonczona dzis....

Oliver obudzil sie o 11:30 w nocy oczywiscie i nie spal do 2. Wstawalam do niego co 5 min. bo zasypial a nagle znowu sie budzil :dry: jeki, steki, placz.... masakra.... w efekcie zasnal po butli o 2 w nocy. Obudzil sie juz o 6 i koniec spania. Znowu placz i marudzenie.... Takze dzis przespalam moze 4 godziny.... od rana jest strasznie marudny.... i tak sie zastanawiam czy to nie jego zabki bo innego powodu juz nie widze :/ :-(

w ruch wlasnie poszla suszarka bo leb mi peka, nie dobrze mi i wogole okropnie sie czuje :(

moze faktycznie zabki mu ida skoro taki marudny...albo poprostu ma gorszy dzien......czasem to ciezko wyczuc....
u nas dzis w miare spokojnie....rano standardowo zakupy, bo konic tygodnia a teraz chyba zaraz sobie zrobie razem z mala mala dzemke bo cos mnie muli......

co do kolorow to ja juz w ogole mam wrazenie, ze tu tylko rozowy i niebieski naja..... i chociaz bardzo bym chciala ubierac mala bardziej kolorowo to nie bardzo mam szanse bo ciezko takie kolorowe ciuszki znalesc...masakra.....ostatnio poszlam kupic sliniak dla malej do karmienia, taki z ceratki i tez oczywiscie tylko rozowe i niebieskie byly....spojrzalam na nie i sobie pomyslalam ''no tak...czemu mnie to nie dziwi.....''

co do kolorow to ja juz w ogole mam wrazenie, ze tu tylko rozowy i niebieski naja..... i chociaz bardzo bym chciala ubierac mala bardziej kolorowo to nie bardzo mam szanse bo ciezko takie kolorowe ciuszki znalesc...masakra.....ostatnio poszlam kupic sliniak dla malej do karmienia, taki z ceratki i tez oczywiscie tylko rozowe i niebieskie byly....spojrzalam na nie i sobie pomyslalam ''no tak...czemu mnie to nie dziwi.....''

Ja myslalam ze dla dziewczynek wiecej kolorkow jest. Przynajmniej jak wchodze do jakiegokolwiek sklepu to na dziale dziewczecym zolte, fioletowe, pomaranczowe, czerwone i inne kolorki dla dziewczynek widze. dla chlopcow to jedynie granatowe, niebieskie albo brazowe :dry: masakra... jak na starego dziadka kolory :/ Zeby znalezc jakies inne kolory to naprawde musze pochodzic i szukac..... a na ebayu 1000 stron przegladnac.

Teraz odsypia nocke... a ja nie moge sie zdrzemnac bo obiad ktos musi zrobic a wczoraj tez nie chcialo mi sie sprzatac i kuchnia wyglada jakby nikt w niej nie sprzatal od miesiaca....

Nie wspomne o tym ze moi szanowni rodzice sie wycwanili i nie sprzataja po sobie ani w kuchni ani w lazience.... juz mnie kur... bierze jak musze non stop po nich syf sprzatac. No ale po co maja zrobic jak Klaudia jest w domu caly dzien to moze posprzatac :dry:

Zlozylismy aplikacje o mieszkanie z agencji ktora daje tanie mieszkania dla ludzi w "potrzebie" wiec mam nadzieje ze nam szybko cos przyznaja. Na szczescie maz wynajmuje tu mieszkanie w ktorym teraz mieszkaja jego znajomi (dom ruina) wiec wszystko jest na jego nazwisko i w agencji podalismy ze tam wlasnie mieszkamy z malym dzieckiem, grzyb na scianach, plesn wszedzie, walacy sie sufit itp itd. to moze szybciej cos nam dadza.
juz sie doczekac nie moge bo naprawde idzie tu oszalec :dry:

ETNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiec po usilnych próbach dodzwonienia się na ten basen napisałm w końcu email. Nam udało się załapać na weekend w sobote , ale na 8.30 :/ jakoś przeżyjemy. Pytłam o Ciebie i we wtorek jest termin na 9. Pani kazała Ci jednak skontakotować się osobiście. Email jest na ich stronie:)

Sto latek dla Igorka!!!:-):-)

Moja Marysia ma już 4 miesiące:-):-):-)

Spoznione 10000lat!!!!

Aga kupiłam ten fotelik espiro optima :) teraz czekam az zostanie dostarczony :)
Gratuluje okragłych rocznic :)

100 Lat dla Marysi i Igorka :)

widze rocznicowo tu dzis :-) sto latek :-)

STO LAT! STO LAT! Niech zyja zyja nam :-D ajjjj jak ten czas leci!

Jaki on już jest dorosły nonono, ale mój pawełek już go goni
Zobacz załącznik 229454

sto lat dla dzieciaczkow:-)

100 latek dla Igorka i Marysi:-):-):-):-)

musisz mi koniecznie zdać relację co i jak jak przyjdzie :-) a który kolor wzięłaś??

Wszystkim dziekujemy :)

reklama
ETNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiec po usilnych próbach dodzwonienia się na ten basen napisałm w końcu email. Nam udało się załapać na weekend w sobote , ale na 8.30 :/ jakoś przeżyjemy. Pytłam o Ciebie i we wtorek jest termin na 9. Pani kazała Ci jednak skontakotować się osobiście. Email jest na ich stronie:)

Teraz dopiero przeczytalam, dzieki!!!
Ale juz na ten wtorek??
czy w kwietniu?
cos jeszcze mowila ciekawego

My dzisiaj z Pawelkiem bylismy u fryzjera i mamy obciete wloski, teraz już ma wszystkie ruwnej długości :)

AAAAAAaaaaaa dziunka za Wami tęskni hihihih
pytala się jak żyjecie
jutro wybieramy się na spotkanie kangurow

Do góry