xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Mamy 5 miesięcy juz
Moja Marysia ma już 4 miesiące:-):-):-)
STO LAT! STO LAT! Niech zyja zyja nam ajjjj jak ten czas leci!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy 5 miesięcy juz
1900zl ze znieczuleniem miejscowym a 2150zl z krótką narkozą (ok godziny) - ja wybrałam opcję z narkozą i powiem wam ze było supermary, ty to robilas prywatnie? ile cie to szczescie kosztowalo?
Mary, dasz radę!!Ja przez całą ciąże się kłułam, a potem jeszczed6 tygodni po porodzie..najgorszy pierwszy raz!Najgorsze ze mam sobie przez najblizsze dni zastrzyki w brzuch robic - to zeby zakrzepy sie nie porobily... Nie mam pojecia jak ja to zrobie... Niby wiem jak ale mam sie sama ukłuc? Jakos w glowie mi sie to nei miesci...
Moje samopoczucie cudne Mały śpi, obiadek gotowy a za oknem słońce. Sopot powoli zaczyna tętnić zyciem. Parasole , ławki powoli się pojawiają a i gofry juz sa Można wziać sobie kawkę , usiąśc na molo w słońcu i oglądac łabędzie. Kocham wiosne. I mały przesypia spacerki- świeze, wiosenne powietrze mu służy
Cleo gorzej jak te gofry mijasz codziennie i masz na nie ochote
a powiedz mały nie budzi Ci sie na karmienie? ja saceruje około 2 godzin.Potem wracam bo mały zgłodnieje. Gdy bedzie cieplej to nie bedzie problem- jest głodny, wyciagasz i karmisz.
Mamy 5 miesięcy juz
Mamy 5 miesięcy juz