reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Czesć.
Mam pytanie.Jak dziś ubierzecie na spacer swojego malucha?
Ja nadal mojego w kurtce i gaciorach zimowych ubieram na spacer...

Mam cenki kombinezon ale nie wiem jak malego ubrac pod to.dresik?

Body na krótki + pajac
skarpety
dres
kombinezon cienki
cienki kocyk.
Za dużo?
mój był tak
Body na krótki + pajac
dresik
kurteczka taka kudłata i cienka czapeczka ale kurteczkę mu ściągłam bo za ciepło było:-):-)

reklama
mój był tak
Body na krótki + pajac
dresik
kurteczka taka kudłata i cienka czapeczka ale kurteczkę mu ściągłam bo za ciepło było:-):-)
Moja podobnie:
Body z długim rękawkiem, na to gruby dresik i paputki na stopki..cienka czapeczka i kapturek z dresika na główkę..no i przykryłam ja polarowym kocykiem..:-)

Etna a zaglądałąś na stronę internetową? żeby nie było że zapisze Was a będziecie zawiedzione :) albo słąbo szukałam , albo nie podają tam ceny dla niemowlaków , ale myślę , że za cały kurs będzie koło 300-400 zł. Ogólnie mają dobre opinie więc myślę , że warto. W piątek zadzwonię to powiem Ci co i jak. A na razie poproszę na prv imię Twe i nazwisko co będę wiedziała kogo zapisać :)
Znalazłam cennik przedpoludnie 280 plus wpisowe 50zl, musimy wybrac dziec tylko
http://www.naszedziecko.com.pl/dokumenty/cennik_wiosna_2010.pdf Ja jestem na tak, przesle ci dane na priva , ja zawsze chcialam isc tylko samej jakos mi sie nie chcialo

Moja była dzis ubrana w body kr rekaw, koszulka, kurteczka wiosenna, rajstopki, spodnie i paputki. Co chwile sprawdzałam czy nie jest jej za zimno a w rezultacie bylo jej bardzo ciepło. No wiec w co ja ubrac:confused:

Etna to ja tam zadzwonie i zapytam , czy jest coś wolne i , czy nie za pozno. Jak mi powiedza jakie godziny sa ok to sie ugadamy. Nam najbardziej pasuje w weekend. M ma wolne i jest samochód dostepny wtedy :)

reklama
mry moja mama była wczoraj na usuwaniu żylaków i dzisiaj wróciła do domu. Tylko że ona miała okropne i musieli jej zrobić aż 30 nacięć na całej nodze. W maju będzie robiła drugą.

Do góry