katrenki
Fanka BB :)
ja dzis jakos naladowana od rana....caly dzien sprzatalam prasowalam pralam....prawdziwa kura domowa :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi o to ze w tym samym foteliku pozycja tylem do kierunku jazdy jest o wiele bezpieczniejsza. De facto dziecko powinno jeździć tak długo tyłem jak długo sie da.... tzn ma miejsce na nogi itd...ja tyłem i z tego co wiem w tych nosidełkach tylko tyłem a pozneij jak zmieniamy na wiekszy fotel i dziecko nei siedzi to tez tyłem tzreba ... ale czemu nei wiem ...
Nie kura domowa tylko MATKA POLKA ;-)ja dzis jakos naladowana od rana....caly dzien sprzatalam prasowalam pralam....prawdziwa kura domowa :-)
moj gołwe trzyma ładnie choc nie siedzi ;P wiec nie wiem ;-) ale moje nosidełko jest narazie okej i zmienie jak maly bedzie faktycznie siedział chyba ze nie bede dała rady go juz w niej nosic ... bo czasami to masakra nosidełko + mały 7kg torbe czasem zakupy i wes z samochodu na 3 pietro wejdzszok ... a tak z tego wiekszego fotelika mały na rece i mysle ze lżej było by
![]()
Dziunka a ile czasu neta nie bedziesz miala ?
no właśnie dlatego pytam , bo mój opiera nogi o siedzenie tzn o oparcie i musi je podkurczac i przez to mu źle i coraz częściej krzyczy jak go posadzimy w fotelikuChodzi o to ze w tym samym foteliku pozycja tylem do kierunku jazdy jest o wiele bezpieczniejsza. De facto dziecko powinno jeździć tak długo tyłem jak długo sie da.... tzn ma miejsce na nogi itd...
hahahaha...no w sumie...tez trafne :-)Nie kura domowa tylko MATKA POLKA ;-):-)
A to fotelik jest czy nosidelko?no właśnie dlatego pytam , bo mój opiera nogi o siedzenie tzn o oparcie i musi je podkurczac i przez to mu źle i coraz częściej krzyczy jak go posadzimy w foteliku
ja tak miałam w neidzieleja dzis jakos naladowana od rana....caly dzien sprzatalam prasowalam pralam....prawdziwa kura domowa :-)
a ty Mary wozisz tyłem ?Chodzi o to ze w tym samym foteliku pozycja tylem do kierunku jazdy jest o wiele bezpieczniejsza. De facto dziecko powinno jeździć tak długo tyłem jak długo sie da.... tzn ma miejsce na nogi itd...