reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ja tyłem i z tego co wiem w tych nosidełkach tylko tyłem a pozneij jak zmieniamy na wiekszy fotel i dziecko nei siedzi to tez tyłem tzreba ... ale czemu nei wiem ...
Chodzi o to ze w tym samym foteliku pozycja tylem do kierunku jazdy jest o wiele bezpieczniejsza. De facto dziecko powinno jeździć tak długo tyłem jak długo sie da.... tzn ma miejsce na nogi itd...

moj gołwe trzyma ładnie choc nie siedzi ;P wiec nie wiem ;-) ale moje nosidełko jest narazie okej i zmienie jak maly bedzie faktycznie siedział chyba ze nie bede dała rady go juz w niej nosic ... bo czasami to masakra nosidełko + mały 7kg torbe czasem zakupy i wes z samochodu na 3 pietro wejdz :o szok ... a tak z tego wiekszego fotelika mały na rece i mysle ze lżej było by :)

Dziunka a ile czasu neta nie bedziesz miala ?

Kasiula moja tez sztywno trzyma glowe, ale jak ja posadze to jej sie glowka zatrzesie - sama pisalas ze Pawelek sie kolibie na boki - o to wlasnie chodzi ;)
A neta nie wiem ile miec nie bede :( z doskoku moze uda mi sie czasem wpasc, jak dorwe laptop taty lub mamy ;)

Chodzi o to ze w tym samym foteliku pozycja tylem do kierunku jazdy jest o wiele bezpieczniejsza. De facto dziecko powinno jeździć tak długo tyłem jak długo sie da.... tzn ma miejsce na nogi itd...
no właśnie dlatego pytam , bo mój opiera nogi o siedzenie tzn o oparcie i musi je podkurczac i przez to mu źle i coraz częściej krzyczy jak go posadzimy w foteliku

no właśnie dlatego pytam , bo mój opiera nogi o siedzenie tzn o oparcie i musi je podkurczac i przez to mu źle i coraz częściej krzyczy jak go posadzimy w foteliku
A to fotelik jest czy nosidelko?
Jesli fotelik to czy wyjelas juz ta wkladke dla niemowlaka..?

Niektore foteliki mozna nieco odsunac od oparcia siedzenia tylniego i dalej "działają"...

p.s
Pamietajcie ze najbezpieczniejsze miejsce jest zawsze ZA KIEROWCĄ :tak:

reklama
Do góry