reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
u mnie samopoczucie dobrze ... z rana bylismy u babci w odwiedzinach pozniej na spacerku i spotkalam sie z kolezanka co 4 lata temu wyjechala do Anglii i na szczęście juz wrocila :) pozatym dzis 4 miesiace Pawełka no i 5 lat zwiazku mojego z mezem... hihi ide świętować :p

Sto lat dla Pawełka i dla was 100lat z okacji kolejnej rocznicy :-D Obyscie zyli razem dlugoooooooooo i szczesliwie :-)

A moje samopoczucie dzis calkiem calkiem. Bylismy na spacerku i nawet deszcz nas nie przestraszyl... tzn Oliverka bo ja zmoklam jak nigdy i wygladalam jak mokry szczur. Za to Oli spnikal sobie jak gdyby nigdy nic pod folia przeciwdeszczowa :-D
Jutro wybieram sie na urodziny znajomej. Meza zostawiam w domu i ide na balange.... tylko mini problem mam... no bo wszystko fajnie ze waga schodzi w dol itd ale teraz nie mam juz kompletnie nic do ubrania. Sprzed ciazy ciuchy jeszcze za male, a terazniejsze jeansy leca z dupy i wisza wiec nie za dobrze sie w nich czuje a poza tym to nie sa za bardzo na impreze.
hmm..... trza sie wybrac na zakupy :-D

u mnie samopoczucie dobrze ... z rana bylismy u babci w odwiedzinach pozniej na spacerku i spotkalam sie z kolezanka co 4 lata temu wyjechala do Anglii i na szczęście juz wrocila :) pozatym dzis 4 miesiace Pawełka no i 5 lat zwiazku mojego z mezem... hihi ide świętować :p
Wszystkiego Najlepszgo dla Pawełka ( braciszka ;) ) od Igorka

100 lat dla Pawełka i dla was :-)

wlasnie ogladam...fakty....

o matko, ale straszne to bylo....tygodniowe dziecko sie udusilo....malo sie nie rozplakalam...masakra!!!!!!!!!!!!chyba by mi serce peklo!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
W tvn występowały laski z chustoforum :)

Katrenki a gdzie Ty to wyczytalas?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry