reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

u nas dzis srednio....polozylam sie wczoraj okolo 1 wiec czuje sie troch ejak zabi....mala spala od 12 do 13 obudzila sie zaczela marudzic....przebralam.....jak odpielam pampersa to wykorzystala chwile mojej nieuwagi olala koc i ciuchy...no dobra poszlam po czyste.....nie zdazylam jeszcze zapiac bodziaka, a ona go ochawtowala, do tego oczywiscie znowu koc i moje spodnie...wiec znowu przebieranie i zasnela znowu.....co jst mega dziwne bo ona nigdy tak nie robi...ale niech spi....bo ja mam tez troszke porzadkow do zrobienia......

reklama
Hihihi :-D
A powiedz mi co teraz: mam wyniki TSH - na moje oko w normie, choc przy dolnej granicy (i tak nie kumam o co w tym biega), amm wynik usg i teraz smigac do endokrynologa?
śmigaj śmigaj bo normy są różne a że się mieścisz w tej z laboratorium to o niczym nie świadczy
Poczytajcie! Naprawde warto! My uśmialiśmy sie DO ŁEZ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak wywózka na Sybir - podróż koleją AD 2010 - list

PKP - Poczekaj Kiedyś Przyjedzie ;-)
ło matko współczuję mnie by tam @$#%$%&^

moje samopoczucie super !! :)
pewne te slonko co świeci tyle energi mi daje super! oby do wiosny! :)
u nas śnieg :-(
Ja też dzis samopoczucie w normie. Z sąsiadką sie zapoznałam co ma małego synka ( młodszy od Igorka o 3 tyg) i poszłyśmy razem na spacer :)bardzo miło nam się rozmawiało i narzekało i śmiało hehe, a Igorek ma kolegę :)
fajnie masz :-) we dwójkę zawsze raźniej potem i do szkoły i do przedszkola :-)

mary- myslalam, ze walne!!!!!!!!!hehhehehe...a teraz pomyslcie jakby ktos jechal z maluszkiem....przeciez to zwariowc mozna!!!!! mnie w maju czeka podroz z gdanska do szczecina....juz sie boje!!!!!!!!!

Dziunka a wieniec klasyczny? czy coś ekstra ? wal śmiało :)
przypomniałyscie mi o mojej tarczycy. w ostatnim miesiacu ciąży ujawiła się u mnie niedoczynność i miałam miesiąc po porodzie sprawdzić , czy wróciło do normy.. jakos nie było kiedy , ale pora się zebrac

hej mamuski :-)

długo mnei nei było, ale miałam zawrót głowy, mała sie przeziebiła pies mi sie pochorował tyle nocek nie przespanych teraz juz jest dobrze i w koncu moge do was zajzec ;-)
przeleciałam co pisałyście troszke i na temat hartowania to hmm ja juz sama nie wiem czy ja hartuje mała czy mi sie tylko wydaje ... jak idziemy na spacer to małą ma na sobie body z dł lub kr rekawkiem na to bluzeczka i kurteczka czapka rajtki spodnie i buciki a na wozek zakladam tlyko osłonke chyba ze jest bardzo zimno to przykrywam jeszcze kocykiem... nie wiem dlaczego ale ta oslonke mam zawsze a wy ?

wczoraj byla piekna pogoda mała wyszła nawet na spacer dzisaj tez idziemy chociaz pogoda juz brzydsza ale tak dlugo kisiłysmy sie w domu że trzeba powdychac troszke powietrza ;-)
wczoraj bylismy na konsultacji z mała wszystko dobrze i dostałą nawet szczypionke swoja ostatnia nastepna dopiero po 11 miesiacu i cale szczescie bo nie znosze tych szczepionek jak ona tak płacze ... do tego Amelka waży 5,605 kg i mierzy 60,5cm :-)
miłego dnia :-)
ja na odwrót, zawsze kocyk kade, bo milszy a osłonkę ja bardzo zimno albo mokro

my ubieramy body z długim, rajtuzy, bluze i spodnie. Wchodzimy w spiwór wozkowy , przykrywamy kocykiem i dalej w drogę :tak:
Poza tym odkryłam sposób na grzeczne dziecko przy ubieraniu i wkładaniu do wózka: udaję pszczołę:-D:-D i tak robię ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ . ZZZZZZZZZZZ w mieszkaniu, w windzie, na klatce ...
no i oczywiscie z różną intensywnoscią, modulacja wskazana, bo inaczej się nudzi

my ubieramy body z długim, rajtuzy, bluze i spodnie. Wchodzimy w spiwór wozkowy , przykrywamy kocykiem i dalej w drogę :tak:
Poza tym odkryłam sposób na grzeczne dziecko przy ubieraniu i wkładaniu do wózka: udaję pszczołę:-D:-D i tak robię ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ . ZZZZZZZZZZZ w mieszkaniu, w windzie, na klatce ...
no i oczywiscie z różną intensywnoscią, modulacja wskazana, bo inaczej się nudzi
:))))
my mamy to musimy byc kreatywne :))))

reklama
Do góry