reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Wiem, ze to nie miejsce na to, ale jak juz piszecie o prawie, to mam pytanie. Jak jest z mozliwoscia korzystania z obnizenia czasu pracy, gdy mam na umowie nienormowany czas pracy, nie mniej jednak niz od 8 do 16. Czy lepiej na watek do tego przejsc??

reklama
Kilolku, ja bym Cie z chęcią przyjęła do pracy... Wiesz, dla pocieszenia: chroni Cię prawo. Pracodawca ma psi obowiązek przedłużyć Ci umowę po macierzyńskim przynajmniej na 3 miesiące. Jeżeli tego nie zrobi, możesz do sądu pracy się odwołać.
wczoraj pytałam na prawie kobiet... i dziewczyny pisały że NIE MA okresu ochronnego po macierzyński
:-Dhej dziewuszki,
nareszcie mam internet !!! hurrraaaa !!!!! :-D:-D:-D
gratuluje:-)
jak patrzę za okno to mi się ryczeć chce bialutko jak w grudniu:-(

U mnie tez biało ale słonecznie i cieplutko.

Dziewczyny, mam problem moze ktoras z was zna sie na laptopach i mi pomoze. A wiec popsulo mi sie wejscie w lapku do internetu i kabel mi wypada, trace połaczenie . Czy mozna gdzies kupic taka czesc?? Bede wdzieczna za pomoc bo zaraz szału dostane z tym kablem ;-(

Moje dziecko dalo mi dzis popalic...krzyczala dzis caly dzien o wszystko.....och juz spi....napila bym sie winka...ale nie ma....:-D:-D:-D
a w weekend ide do pracy...mala z tatusiem....oj nie chce mi sie bardzo, ale co zrobic....kasa z nieba nie spada....:sorry2:
Współczuję, że tak szybko musisz wrócić. Cóż, takie życie. Ja też najchętniej bym tak szybko nie wracała mimo, że w maju planuję powrót.
i ja dziś byłam w pracy ugadać wszystko i wróci,lam wściekla, bo nic nie jest tak jak miało być. W dodatku nagle wielkim problemem jest to, ze karmię piersią :..... Byłam jeszcze w jednym miejscu ale też odesłali mnie z kwitkiem :-:)-(
Trzymaj się i nie poddawaj! Trzymam mocno kciuki za znalezienie pracy. Zbliża się wiosna, więc o pracę będzie łatwiej. No i zdrówka dla męża...bo to nic gorszego jak chory facet w domu
butterfly27,producent zaznaczył na ulocce, żeby stosować krótkotrwale, .....
Kikolku, ja również jestem w podobnej sytuacji, tzn. też będę musiała szukać pracy...... Głowa do góry:-)
Też to właśnie doczytałam w ulotce i nie stosuję na razie.
Również życzę szybkiego znalezienia pracy.
:-Dhej dziewuszki,
nareszcie mam internet !!! hurrraaaa !!!!! :-D:-D:-D
Super! Będziesz nas częściej odwiedzać. Jak Maleństwo?
wczoraj pytałam na prawie kobiet... i dziewczyny pisały że NIE MA okresu ochronnego po macierzyński

gratuluje:-)
jak patrzę za okno to mi się ryczeć chce bialutko jak w grudniu:-(
Też mam już dość tej zimy. Ze spaceru nici bo taka chlapa na chodnikach, że aż wyjść sie nie chce
Koncowke do kabla internetowego :p

Jak ten kabel jest taki jak telefoniczny to ta końcówka nazywa się RJ. Najlepiej mieć podłączony przez USB.

Dziewczyny gdzie są emotki? Nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam

reklama
jak piszesz posta to wejdź w opcje zaawansowana edycja pod okienkiem posta po prawej stronie i tam są (przynajmniej u mnie ;-))

Do góry