reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

niestety, on się zajmuje nią ale tylko 10 minut bo później mu sie "nudzi" bo co ma robić z takim dzieckiem??
ja to muszę wymyślać zajęcia a on by wolał żeby ona już był bardziej kumata :))

reklama
niestety, on się zajmuje nią ale tylko 10 minut bo później mu sie "nudzi" bo co ma robić z takim dzieckiem??
ja to muszę wymyślać zajęcia a on by wolał żeby ona już był bardziej kumata :))

Ojjj przeciez te nasze dzieciaczki sa juz naprawde kumate... :tak:
Ja od rana zabunkrowałam sie w pokoju gościnnym z powodu przeziebienia i nie ma że "boli" - tatus na pełen etat ;-):tak::-) - śniadanko podane, obiadek zrobiony, dziecko nakarmione i przewiniete a na dodatek co raz wymysla jej jakies zabawy - np Sonia "aniołek/pszczólka" latała po całym domu :-D bzzzzzzzz bzzzzzz frrrrrrr frrrrrr - nawet do mamusi przyleciała a ile było radości....hahahha :-D
Naprawde fajnie mu to dzisiaj idzie, wiec juz wszechogarniającego bałaganu nei bede sie czepiac ;-)

a ja do jutra sama, D musiał wyjechać i padam już na pysk.Byłm z małym na spacerku, popał pozniej w domu z pół godzinki i łobuzuje ciągle.D go przyzwyczaił do noszenia i caly czas sie tego domagaa mi się już ręce urywają.

mary u mnie Igorek też" fruwa" po domu tzn D mu robi samolocik i mały jest w niebie.Chichra się sliniąc do pasa, a jak do mnie przyleci i dostanie buziaczka to już nogami wierzga ze hej :-)słodziak mój kochany.

włozyłam go do łożeczka bo już nie mam siły i lezy haha na rzie nie marudzi o dziwo, ciekawe jak długo, modle się żeby pospał ale słysze że coś tam gada sobie ....ach ta moja ciamajdka kochana :-) nie da matce pożyc haha

a tak w ogole MAMY ZŁOTY MEDAL :-) ale był sprint do mety co??:-)

hehe komentator pierwsza klasa
ja tez nie wiem gdzie emotki pomozcie ślpocie haha
Jak to...? :szok::eek:
Ja mam dokładnie w tym samym miejscu gdzie były....

Tam wczesniej była informacja na bb ze jezeli ktos używa innej przeglądarki niż firefix i Gchrome to bb moze wolniej chodzic i wszystkie funkcje moga byc niedostepne jeszcze :sorry:
Jaka masz przegladarke Cleo?

reklama
dziewczyny ja mam emotki jak klikne ''edycja zaawaansowana'' - tez mam firefoxa

a ja dzis sobie uzadzilam ''dzien lenia'':-):-):-) do 12 krecilam sie w szlafroku az stwierdzilam, ze zostawiam ich samych i zmylam sie na gore....:-) wstalam ppol h temu...ubralam sie w koncu, ateraz czakam na kopytka, bo d robi:-):tak: nie sa coprawda dietetyczne ale dzis zjadlam tylko owsianke i jablko wiec chyba sobie pozwole:tak:a malal wlasnie przysypia........ale fajnie sie tak polenic....juz zapomnialam ak to jest:-D

Do góry