reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
A ja sie zalogowac nie moge na moim loginie - zawsze robilam to przez facebook a teraz ta opcja jeszcze nie wlaczona :angry::angry::angry::angry: i wogole brzydko tu i nie moge sie polapac :angry::angry::angry::angry:

O kurcze ale dziwnie.....

Nie wiem jak zrobic zeby od ostatniego nieprzeczytanego posta sie wyswietlalo i co bede musiala czytac chyba wstecz....

A pozatym nie wiem jak zmienic swoja sygnature bo na pol strony sie wyswietla teraz, hehe

Ide na spacerek - slonce piekne, zero wiatru, moze lepiej jej sie pooddycha na dworzu :tak: a wogole wiecie ze znowu ida mrozy i sniegi?:wściekła/y:

Ide na spacerek - slonce piekne, zero wiatru, moze lepiej jej sie pooddycha na dworzu :tak: a wogole wiecie ze znowu ida mrozy i sniegi?:wściekła/y:
zupełnie jak na chustoforum
Ciekawe, że do niedawna chustoforum wyglądał jak BB przedtem, potem zmienili na taki wygląd a teraz z BB zrobili to samo :/

czemu ja nie mam "niemotek" ???????????????????????

cześc mamuśki!! Widzę że musimy się nauczyć żyć z nowym bb :)) jakoś się może uda
ja już po egzaminie i mam nadzieje że zdam. W końcu to było już 3 podejście (rok musiałam powtarzać przez ten cholerny przedmiot).
Wczoraj miałam nadzieje że mój M zajmie się małą sam, bo go zostawiłam a sama zamknęłam się w pokoju od 10 do 17 a on zadzwonił po mamusie :( i tak to zajmował się małą. Moje prośby do teściowej żeby tatuś też sie zajął córcią nie pomogły :(( ehhh
dzisiaj jak byłam na egzaminie było to samo. Będę musiała kiedyś wyjść jak będę wiedziała że teściowa nie da rady przyjść to wtedy go zmusi do opieki nad córcią.
lece poczytać co u was :))
dzisiaj straszny wiatr i nawet na spacer nie można iść :(

reklama
...
ja już po egzaminie i mam nadzieje że zdam. ...Będę musiała kiedyś wyjść jak będę wiedziała że teściowa nie da rady przyjść to wtedy go zmusi do opieki nad córcią.
lece poczytać co u was :))
dzisiaj straszny wiatr i nawet na spacer nie można iść :(
niunians
To daj znać jak już bedziesz miała wyniki... :tak:

Swoją drogą, do czego to podobne żeby "musieć zmuszać" tatusia zeby zajął sie własnym dzieckiem.... :baffled:
eh ci faceci...

ps. Jakas dziwna funkcja "dziekuje" pod postami... hmmmm

Do góry