reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Mnie głowa boli strasznie... Byłam z Zuzią na spacerku, ale po 10 minutach postanowiłam wrócić do domu, bo taki wiatr wieje, że ciężko iść z nią. Może gdybym wyszła z wózkiem a nie w chuście, to byłoby inaczej. No nic... siedzimy w domku

reklama
Ja dzis sie nudze, a to dlatego, ze jestem uziemiona. U nas wichura, deszcz ze sniegiem i tylko 2st C. Brrr. Czuje sia jak podczas sztormu, a do morza jeszcze 100km :) Nigdzie nie wychodzimy choc mielismy isc odebrac wynik na morfologie.

etna ja to tak mam że zawsze jak idę sobie coś kupić to wracam z jakimś ciuszkiem dla Kubusia :-) mój to się ze mnie tylko śmieje po jak wracam to mi mówi "co sobie kupiłaś?" a ja na to "popatrz jakie śliczne body kupiłam małemu" a on znowu "co sobie kupiłaś?"no i ja "a patrz jaką ładną bluzę mu znalazłam na wyprzedaży" :-) no i tak w kółko , żadko kiedy wracam z czymś dla siebie :tak:
Dokadnie tak samo mam... nie ciesza mnie zakupy dla siebie samej jak dla Madelen ;o)

etna ja to tak mam że zawsze jak idę sobie coś kupić to wracam z jakimś ciuszkiem dla Kubusia :-) mój to się ze mnie tylko śmieje po jak wracam to mi mówi "co sobie kupiłaś?" a ja na to "popatrz jakie śliczne body kupiłam małemu" a on znowu "co sobie kupiłaś?"no i ja "a patrz jaką ładną bluzę mu znalazłam na wyprzedaży" :-) no i tak w kółko , żadko kiedy wracam z czymś dla siebie :tak:

dokładnie tak samo jest u nas ... zamiast kupic cos sobie to zawsze wszystko małej... :-) ostatnio mój P. poszedł ze mną na zakupy i dopilnował żebym kupiła sobie pare rzeczy a nie małej, no ale nie mogłam wrócić z zakupów bez żadnego małego ciuszka :-) wsyztsko teraz takie piekne dla tych dzidziolków naszych :)

dzisiaj mamy pogode cudowna byłyśmy na specerku 3h teraz mała dosypia w wózeczku a ja siedze w spokoju żeby jej nie obudzic...
powiem wam że nie moge tez ogarnac tych zmian na bb jak to natalunia powiedziała zimnica straszna:baffled:
dzisiaj na obiadek mamy polskie jedzonko, wczoraj przyjechała teściowa z paczuszka i moja kumpela przywiozła drugą paczuszke :-) pychotki same, dziedek nakupował słoiczków dla wnusi teraz mamy w czym wybierać ;-)
wczoraj młodej dalismy szpinaku bo nic innego nei było, pluła bardziej niz przy bananie... mielismy ubaw z jej minek :-D

my po 4h spacerze.wypawa zakonczyla sie pecherzem pod palcem u nogi (wysokie obcasy),

ps. okazalo sie,ze jestem persona non grata.wczoraj wyslalam prosbe do agissy o przyjecie mnie do ich zamknietej grupy. prosba zostala odrzucona.

my po 4h spacerze.wypawa zakonczyla sie pecherzem pod palcem u nogi (wysokie obcasy),

ps. okazalo sie,ze jestem persona non grata.wczoraj wyslalam prosbe do agissy o przyjecie mnie do ich zamknietej grupy. prosba zostala odrzucona.

aj przestan ... po co ci to :] widocznie maja cos na sumieniu ze w ukryciu piszą ... ...
bez komentarza

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: zmienili mi wygląd forum :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a ze mnie tski wzrokowiec :crazy:

też jestem w szoku , nie mam emotek ... wrrr.. trzeba będzie w któryś dzień na dłużej wpaść żeby to oblookać ;) hehe
no ale nie jest źle.. tak jakoś mi się pusto wydaje.. wszystko bardziej przejrzyste... choć kolor faktycznie zimny :/

a tak poza tym ja po 1 dniu pracy.. przeżyłam... a D przywiózł mi małą do sklepu na karmienie :D:D:D

4 godziny na spacerze na obcasach :))) Niezła jesteś! Podziwiam :) Ja na spacer wygodne trapery sobie kupiłam :)))
EEEE to nie wiedziałam, że jakieś zamknięte grupy się porobiły :) hehe

reklama
Widmo powrotu do pracy coraz bardziej mnie prześladuje. Najtrudniej właśnie bedzie zorganizować karmienie maluszka (próby podawania mojego mleka z butli na razie bezskuteczne), a inne pokarmy zaczniemy powoli podawać po ukończeniu 6 m-cy. Na razie trudno mi to sobie wszystko wyobrazić

Do góry