reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a najbardziej pamietamy jak gotowalas rosol :-D:-D:-D

hehe :)) wszystkie to pamiętamy

Ale sie usmialam:-D:-D:-D
Juz sama o tym prawie zapomnialam:-)
Maciusiowi lepiej i moje samopoczucie lepsze. U Alanka tylko kupy zadsze i niepokoj. Mam nadzieje, ze jak to rotawirus to w tej lagodniejszej formie.

moje samopoczucie wzrosło do góry o kilka stopni :D wreszcie zaliczylam solarium !! :D bylam w rossmanie na zakupach kosmetycznych :D no i jutro najpozniej pojutrze wizyta u fryzjera :-p

No mamuśka brawo:-D:-):-D idzie wiosna trzeba o siebie zadbać;-)
Ja jutro tez pojdę:-Da do fryzjera przed swiętami, już z fryzjerka rozmawiałąm że w przerwie nakarmię małego, bo by zgłodniał zanim zrobie siena bóstwo, a włosy mam grube:-)

Ale będziem lale :-D

Ciekawe kiedy KTOŚ nie wytrzyma i napisze o szkodliwym działaniu solarium...:-D:-D:-D:-D

No i skonczylam :)
pochwale sie :D
tak jak niektóre osoby <z forum> lubia sie chwalic wiec nic w tym złego ;-)
hehe

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

No nie od jutra waruje pod drzwiami i czekam na LIstonosza:-)

Jesteś koFFana.PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miejsce na scianie już jest:-)

Kasia jest się czym chwalić, przy takim talencie nie można być skromnym, możesz chodzic dumna jak paw

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry