reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja jakos ostatnio zle sie czuje ... w sumie od powodu zauwazylam ze jak zjem cos ciezkiego to strasznie mecze sie brzuch boli raz czuje ze zoladek czasem brzuch wzdęty bardzo a nigdy tak nie mialam :( teraz cos mnie kłuje pod zebrami z lewej strony eh jak wrak jakis stary :/ i jeszcze rana po cc kłuje co jakis czas i wymiotowac sie cche ... (nie nie jstem w ciazy:-D) eh... :-(

reklama
ja jakos ostatnio zle sie czuje ... w sumie od powodu zauwazylam ze jak zjem cos ciezkiego to strasznie mecze sie brzuch boli raz czuje ze zoladek czasem brzuch wzdęty bardzo a nigdy tak nie mialam :( teraz cos mnie kłuje pod zebrami z lewej strony eh jak wrak jakis stary :/ i jeszcze rana po cc kłuje co jakis czas i wymiotowac sie cche ... (nie nie jstem w ciazy:-D) eh... :-(

Jestes pewna ?? :-)

na zmianę pogody odczuwam moją bliznę może masz tak samo
poza tym wlazło mi coś pod łopatkę i ciągle boli , nie mogę za długo stać ani chodzić :-( a najgorsze że nic nie pomaga , ani plastry wygrzewające ani te wszystkie super maści:-(

a mi się chce cały czas spać.....(ciąża wykluczona;-)) i nawet jak pójdę spać np.o 20:30 i wstanę o 7 - nie licząc 2 pobudek na karmienie to i tak wstaję niewyspana:nerd:

a mi się chce cały czas spać.....(ciąża wykluczona;-)) i nawet jak pójdę spać np.o 20:30 i wstanę o 7 - nie licząc 2 pobudek na karmienie to i tak wstaję niewyspana:nerd:

Ja jak wstane to po ok 2 h chce mi sie spac:szok:
a ze mna cos nie teges... potrafie siedziec do 1-2 nawet raz do 3 siedzialam na necie bo nie chcialo sie spac ... a wstaje o 9.... (najgorzej wstac z lozka) a pozniej juz ok ... wogole nie czuje zmeczenia ... i wieczorem znow do pozna siedze .... kiedys sie poloze i nie wstane wogole :baffled:

A ja na sennosc nie narzekam...za to moje plecy odzywaja sie troche czesciej :baffled: wlasnie tak jak u Ciebie Ania ostatnio boli mnie miedzy/pod lopatkami. Najbardziej sie boje tego bolu plecow co mialam ostatnio:-(

reklama
a ze mna cos nie teges... potrafie siedziec do 1-2 nawet raz do 3 siedzialam na necie bo nie chcialo sie spac ... a wstaje o 9.... (najgorzej wstac z lozka) a pozniej juz ok ... wogole nie czuje zmeczenia ... i wieczorem znow do pozna siedze .... kiedys sie poloze i nie wstane wogole :baffled:

a ja zauwazylam ze chodze jak chomik na haju:baffled: sprzatam co popadnie i to tak nerwowo:cool: robie wszystko tak szybko, zero luzu:dry:

:-)dobrej nocy:-)

Ostatnia edycja:
Do góry