reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
U mnie to samo... Na dodatek wkurza mnie bałagan i jak mąz po sobie nie posprząta to od razu zarzucam focha i w ogóle...
ja robilam to samo i w koncu pewnego pieknego poranka jaki tydzien temu postanowilam to olac i cieszyc sie pierwszymi usmiechami synka, gadaniem chlopakow, a sprzatanie samo szlo bez wiekszych wyrzutow. jak nie dzisiaj to jutro i od razu inaczej w domu bylo. no teraz jak juz jestem samo to chyba wszystko oleje :rofl2:. Ale teraz az mi sie chce wstac bo wiem ze synek czeka az go utule, pobawie sie z nim, ze pojdziemy na spacerek i znowu kapanie i nastepny dzionek z glowy

Mary, a u nas zaspy śniegowe i mróz ;-) Ale nie ma to jak w zimnej, ukochanej Polsce :-p

Ja czytam codziennie, ale jakoś czasami nie wiem co napisać i nie piszę...

reklama
Do góry