reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ja siedze cicho, bo czyszcze kompa. Cudem udąło mi sie go uruchomić. Przez 4 godziny był kompletnie martwy, więc teraz zgrywam i porządkuję co się da, bo jutro idzie na przegląd :baffled:

ja siedze cicho, bo czyszcze kompa. Cudem udąło mi sie go uruchomić. Przez 4 godziny był kompletnie martwy, więc teraz zgrywam i porządkuję co się da, bo jutro idzie na przegląd :baffled:

To to chyba zaraźliwe bo moj komp tez szwankuje...
dzis chyba z 40razy musialam go restartowac zeby system w koncu zaskoczyl.... :baffled:
Ł przyjedzie to coś pogrzebie a my w miedzyczasie w pl bedziemy a tam mam stacjonarne wiec nei ma tragedii póki co no ale tego dziada to aż boję się wyłączac teraz... :dry:

co za ciąża?? czyja ciąża..? :-p

To to chyba zaraźliwe bo moj komp tez szwankuje...
dzis chyba z 40razy musialam go restartowac zeby system w koncu zaskoczyl.... :baffled:
Ł przyjedzie to coś pogrzebie a my w miedzyczasie w pl bedziemy a tam mam stacjonarne wiec nei ma tragedii póki co no ale tego dziada to aż boję się wyłączac teraz... :dry:

co za ciąża?? czyja ciąża..? :-p
niczyja :-) dziunka sugeruje, ze niby ja bo mi sie spać chce ale nie nie!!

reklama
ja już w kwietniu wracam. Butelki jeszcze nie próbowałam. Zacznę próbowac za jakis miesiąc. Z Kubą jak musiałam butle podawać, a byl czas, ze nie chciał to zrobiłam tak, ze mój mąz tylko karmił butla. Nie było sensu bym ja mu podawała butle, bo przeciez ja mam cycek, a tata nie ma i od niego zaakceptowal.
Buterfly, a ty na cały etat? a kto z dzieckiem?
Wracam na cały etat. Z dzieckiem zostanie moja mama. Będzie to dość trudne bo mieszkamy 30 km od siebie. No ale cóż....
Będę próbować z tą butlą. Może od taty wypije :-)
i tak uważam, ze 8 godzin na stałym dla 6-miesięczniaka to za długo. Tym bardziej, że jedzonko pownno byc przeplatane w ciagu dnia mleczkiem.
Ale kazdy zrobi jak uważa
Chętnie bym została dłużej w domu, ale jak nie wrócę mogę pożegnać się z pracą, a o nową bardzo trudno, więc nie mam wyjścia...
ja tez odpuszczam sobie dzis spacer, ignasiek mial pseudo-spacer bo spal w czapie i kombinezonie przy otwartym oknie, no i moi tesciowie pojechali i znowu taka sama jak kurde palec:wściekła/y::dry:
My jesteśmy samiuteńkie cały czas. M wraca w tygodniu o 19 z pracy więc to prawie na noc:no:

Pozdrawiam

Do góry