reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
etna
Co do obróbki filmow to do Burej kieruje ;-) ja znam tylko NTI
A filmiki po prostu nagrywam i wklejam na Youtube.
Nie sądzę aby było możliwe przesłanie takiego filmiku emailem ze wzgledu na rozmiar - rar tu nie pomoże.. (no chyba ze mowa o filmikach ze zdjec - slideshow...) dlatego ja wrzucam na youtube.... :tak:

p.s. Mój dzisiaj wypływa...
straszne te ich wyjazdy sa i tak nie wiem jak ja sie tym razem pozbieram ahhhh szkoda gadac
Bura to APELUJE do ciebie :happy2: jestej jedyna moja nadzieja
Dziekuje Bogu ze jestem kobieta tapicera a nie marynarza...
dziekuj za to Bogu codziennie :tak:

A co robisz z Joasia jak jestes na lodzie?

Moja szwagierka byla w ciazy, dostala krwotoku, pojechala do szpitala, zrobili badania i wyszlo ze to poronienie, oczyscili, wrocila do domu. Ale krwawila dalej mocno, w koncu zaczela mdlec, maz ja szybko w auto i na pogotowie. Znowu usg. Okazalo sie ze lekarz przy poprzednim badaniu nie zauwazyl drugiej ciazy pozamacicznej - jeszcze bilo serduszko, ale lekarze powiedzieli ze nie ma szans na donoszenie i musieli usunac. Roznica miedzy ciazami byla 5-tygodniowa :shocked2: Takie przypadki sie zdarzaja, choc bardzo rzadko.

hejka;)

pamietacie mnie???

jak sie miewacie?? i wasze dzieci??

ja przez Kordka..nie mam czasu na nic...heheh...

ale daje rady maly rosnie..rosnie...

pozdrawiam:) mocno calujeee:-)

reklama
Dziewczyny mam romans do Was

nagrywacie takie fajne filmiki i wogole......
a ja chciałabym się od Was dowiedziec dzieki jakim programa sprawdzonym wam sie to udaje :sorry2::sorry2::sorry2:
i jeszcze jakim programem to spakować żeby możźna było wysłać filmik e-mailem

Byłabym strasznie wdzieczna za odpowiedz
maz w nieziele wyplywa i chcialabym sie nauczyc obslugiwac te sprzety zeby wysylac mu filmiki malego na biezaco bo jak wroci to Pawełek będzie miał już pół roku :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:
Ja robie filmiki do wyslania mailem aparatem komorkowym. Taki 1minutowy to niecale 1 mega wiec latwo sie zalacza i wysyla.

Do góry