reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja kupilam Musteli "cold cream multiprotector" - jest swietny swietny swietny i wart swojej ceny, ale co z tego skoro u nas juz 18 stopni i dlugo sie go nie nauzywalam

reklama
Taaaa, ja tak poszalałam że teraz z dusza na ramieniu czekam na spóźniająca się @... Bo nie o sam fakt kolejnej ciązy chodzi ale o to ze za wczesnie po cc...:dry:
No ale podobno nie tylko mnie sie spóźnia...:sorry2:

Upssss no to jak ty się pilnowałaś ?
Ja czekam grzecznie 2 lata :-)

a propos, karmie od miesiaca butelka i @ an widu ani slychu, jestem 2 miesiace po porodzie sn, co o tym sadzicie?:baffled:

Ja okres dostalam rowne 2 miesiące po porodzie :-)
Karmiłam prawie od początku butlą.

Ostatnia edycja:
w ddtvn o ciazy pozamacicznej:-( masakra az sie poryczalam, nikomu tego nie zycze, tfu tfu zadnych poronien, odpukac:-:)-:)-(

Mi się to przytrafiło : pozamaciczna w listopadzie 2007r ( nie życzę nikomu - pierwsza ciąża smutek,żal, ehhh :no:) a w listopadzie 2009 urodziłam Patysia:happy2:

:happy2:No to ja karmiłam cyckiem 4tyg ;-) a teraz butla, wczoraj dostałam @ :-p.
Biore anty i przez to kurcze nie wiem czy od wczoraj mam @ czy od 3 dni bo plamiłam na brązowo (kiedyś tak nie miałam) No i bezbolesny okres :-):-) a wcześniej 2dni bolesny ale za to trwał 4 dni :blink:

Dzieki dziewczyny!!

Wyjatkowaona - na szczeście teraz mozesz sie cieszyc swoim malenstwem i ciesz sie tym :-):-):-)

ETNA - wspolczuje. Oby szybko zleciało.

Dudziakowa - witaj. Ja tez zawitałam wczoraj po dlugiej nieobecności.

:happy2:No to ja karmiłam cyckiem 4tyg ;-) a teraz butla, wczoraj dostałam @ :-p.
Biore anty i przez to kurcze nie wiem czy od wczoraj mam @ czy od 3 dni bo plamiłam na brązowo (kiedyś tak nie miałam) No i bezbolesny okres :-):-) a wcześniej 2dni bolesny ale za to trwał 4 dni :blink:

ale anty zaczynamy brac jak normalnie? pierwszego dnia @?

Dziewczyny, czy Wam po ciąży została ta ciemna linia na brzuchu, kurnaśka, ja myslałąm, ze z czasem zejdzie a tu nic a nic sie nie wybiela....................:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: A orientujecie się, czy karmiąc mogę coś stosować na rozstępy na piersiach, jestem załamana wyglądają jakby ktoś mnie biczował na cycach:sorry2::sorry2::sorry2:
A z moim bólem pleców, to mam iść do masażysty, bo wszystkie mięśnie mam mega napięte..............
Ja nadal nie mam @ i niech tak narazie zostanie ;-);-);-);-)

hejka;)

pamietacie mnie???

jak sie miewacie?? i wasze dzieci??

ja przez Kordka..nie mam czasu na nic...heheh...

ale daje rady maly rosnie..rosnie...

pozdrawiam:) mocno calujeee:-)
No nalezy Ci sie klaps za to ze o nas zapomniala no i opowiadaj teraz co tam u was slychac jak dzieciatko sie chowa?
Ja robie filmiki do wyslania mailem aparatem komorkowym. Taki 1minutowy to niecale 1 mega wiec latwo sie zalacza i wysyla.
1 min to troche malo :-(
Mi się to przytrafiło : pozamaciczna w listopadzie 2007r ( nie życzę nikomu - pierwsza ciąża smutek,żal, ehhh :no:) a w listopadzie 2009 urodziłam Patysia:happy2:
wspolczuje (*)

reklama
Do góry