reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dzieki dziewczyny!! :)

Madziek - myslałam czasem o Tobie. Jak tam sobie radzisz??
My sie staramy o kredyt na mieszkanie. Zawsze to dwa pokoje a nie jeden. Znalezlismy fajowe, nowe mieszkanie wiec trzeba bedzie je jeszcze zrobic, ale to nawet lepiej. Tylko najpierw kasa... Ach to czekanie.

Byłam u pediatry, bo mała była bardzo marudna, mało jadła i miała lekką temperaturę. Pokazała mi dziąsełka i okazało się, że te bielejące plamki to żąbki... Mogą one wychodzić bardzo długo, ale już się zawiązały. Stąd ślinienie, gryzienie i lizanie wszystkiego.
chyba żartujesz sobie, co????:szok:

Madziek śliczny avatarek :-)

Mój Kuba tez miał chyba ze 3 miesiace jak zrobił się marudny, nie chciał jeść i dziąsełka mu zbielały.Lekkarka powiedziała,ze to zabki i lada chwila mam się spodziewać ząbka, a on pierwszy ząbek dostał jak skończył 10 miesięcy :baffled:
dzwina sprawa z tymi zębami.
Ja nie wiem czy to możliwe żeby ponad pół roku ząb wychodził czy to przypadkiem nie jest tak, ze jak lekarz nie wie o co dziecku chodzi to na wszelki wypadek mówi,ze to zabki żeby się matka odczepiła...

hejka, co do tematu ząbkowego, mojej kumpeli mały zaczął marudzić i gryźć co popadnie ok 4 miesiąca a pierwszy ząbek wyszedł mu jak miał 13 miesięcy. Takze faktycznie z tymi zabkami dziwna sprawa..............

reklama
Do góry