reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

moja Zuzia mało je, ale to jest spowodowane ząbkowaniem... Szok po prostu... Po nocy zjada 150 ml, w dzien po 70, 80, i w ciągu dnia śpi 15-20 minut, chyba, że jest w chuście, wtedy potrafi spać nawet 5 h! Ostatnio zauważyłam, że musi się w cos mocno wtulić, żeby zasnąć.
JUZ? Skąd wiesz? jak to poznajesz?
Mozliwe ze to ostatnie marudzenie Soni to ząbki juz?:confused::shocked2:

reklama
Natalunia a skad wiesz ze Twoja Zuzia spodziewa sie zabkow??

Dziewczyny co z Kamcia czy ona jest w ciazy faktycznie??:-):-):-):-)

Byłam u pediatry, bo mała była bardzo marudna, mało jadła i miała lekką temperaturę. Pokazała mi dziąsełka i okazało się, że te bielejące plamki to żąbki... Mogą one wychodzić bardzo długo, ale już się zawiązały. Stąd ślinienie, gryzienie i lizanie wszystkiego.

Czesc Mamuski!!

Dawno do was nie zagladałam. Postaram sie troche poczytac choc z grubsza co tam u was no i czesciej wchodzic, jesli Maksiu mi da troche czasu.

Mój Szkrab sie slini juz chyba z dwa tygodnie (05.02. skoncxy 3 miesiace) i wcale nie musi to oznaczac zebow. Od tygodnia moze troche wiecej odkrył, ze mozna sobie piastke ssac.

Ostatnia edycja:
No Mary, elegancko!!! Tak ma być!!!:tak:
A ja po wizycie u gina:tak:. I wszystko elegancko, z tym że powiedziała mi że tak szpetnej blizny po cc już dawno nie widziala i zrobi mi ją ZA DARMO laserem na następny raz bo "ona nie może na nią patrzeć":szok::szok::szok::-D:-)
I dostałam receptę na piguły:-)
Akurat mojemu Ł noga się zrośnie, ja zacznę łykać i można szaleć:-D

A to moi dwaj mężczyźni :))

Załączniki

• DSC01645.jpg
    DSC01645.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC01624.jpg
    DSC01624.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 29
No Mary, elegancko!!! Tak ma być!!!:tak:
A ja po wizycie u gina:tak:. I wszystko elegancko, z tym że powiedziała mi że tak szpetnej blizny po cc już dawno nie widziala i zrobi mi ją ZA DARMO laserem na następny raz bo "ona nie może na nią patrzeć":szok::szok::szok::-D:-)
I dostałam receptę na piguły:-)
Akurat mojemu Ł noga się zrośnie, ja zacznę łykać i można szaleć:-D
No proszę - widac sa jeszcze lekarze z powołania... SUPER!
ja to mam wrażenie że moja blizna lepiej wyglądała 3dni po cc niż teraz - 3 m-ce później... niby nic tam sie nie dzieje tylko czerwona kreska jeszcze ale była dużo bledsza zaraz po. Lekarka to widziała i mówi że super wiec juz nie wiem co o tym myslec...
Taaaa, ja tak poszalałam że teraz z dusza na ramieniu czekam na spóźniająca się @... Bo nie o sam fakt kolejnej ciązy chodzi ale o to ze za wczesnie po cc...:dry:
No ale podobno nie tylko mnie sie spóźnia...:sorry2:

reklama
No proszę - widac sa jeszcze lekarze z powołania... SUPER!
ja to mam wrażenie że moja blizna lepiej wyglądała 3dni po cc niż teraz - 3 m-ce później... niby nic tam sie nie dzieje tylko czerwona kreska jeszcze ale była dużo bledsza zaraz po. Lekarka to widziała i mówi że super wiec juz nie wiem co o tym myslec...
Taaaa, ja tak poszalałam że teraz z dusza na ramieniu czekam na spóźniająca się @... Bo nie o sam fakt kolejnej ciązy chodzi ale o to ze za wczesnie po cc...:dry:
No ale podobno nie tylko mnie sie spóźnia...:sorry2:

a propos, karmie od miesiaca butelka i @ an widu ani slychu, jestem 2 miesiace po porodzie sn, co o tym sadzicie?:baffled:

Do góry