reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

mój Mati też puszcza bable ze śliny i pcha rączki to buzi ale zauważyłam że tylko wtedy jak jest głodny...slinka jednak wylatuje cześciej...
a on właśnie nie chce jeść , kiedyś też wkładał piąstke jak był głodny a potem mu przeszło , a teraz dostaje ślinienia , normalnie chodze cały czas z pieluchą i wycieram mu brodę

reklama
Ksiadz chodzi z organista wiec samotny nie jest :-D:-D:-D:-D
myslisz???? moze i tak :confused::-p:confused:
Pierwsze dziecko ochrzcilismy, wiec mysle ze teraz bedzie ok. Tyle co nie moglismy isc do spowiedzi ani komuni.
a jak mozna zapytac to czemu nie chcecie wziasc slubu?
a z tym chrztem to tez bym sie zdnerwowala, ale musisz ochlonoc i ich olac, a przy ich imprezach to im zrobic to samo, chyba ze nie chcesz ochrzcic dzieciatka

myslisz???? moze i tak :confused::-p:confused:

a jak mozna zapytac to czemu nie chcecie wziasc slubu?
a z tym chrztem to tez bym sie zdnerwowala, ale musisz ochlonoc i ich olac, a przy ich imprezach to im zrobic to samo, chyba ze nie chcesz ochrzcic dzieciatka

Mi jest bez roznicy czy bedzie ochrzczone czy nie :sorry2:
Nie wezmiemy slubu bo A jest po rozwodzie. Jak mial 19 lat to sie hajtnal z glupoty, zeby uciec z domu wlasciwie i po 4 latach sie rozeszli, ponoc cale malzenstwo to byla fikcja. Nawet dzieci nie mieli.

Mi jest bez roznicy czy bedzie ochrzczone czy nie :sorry2:
Nie wezmiemy slubu bo A jest po rozwodzie. Jak mial 19 lat to sie hajtnal z glupoty, zeby uciec z domu wlasciwie i po 4 latach sie rozeszli, ponoc cale malzenstwo to byla fikcja. Nawet dzieci nie mieli.
to jest okropne, teraz przez to nie moze wziasc slubu koscielnego, ale zawsze mozecie cywilny. Ja jestem wierzaca i chcialam ochcic dzieciatko, nawet gdybym byla bez slubu, ale jesli ty ni czujesz takiej potrzeby to mysle ze nic na sile, a dziecko moze pozniej samo zadecydowac

to jest okropne, teraz przez to nie moze wziasc slubu koscielnego, ale zawsze mozecie cywilny. Ja jestem wierzaca i chcialam ochcic dzieciatko, nawet gdybym byla bez slubu, ale jesli ty ni czujesz takiej potrzeby to mysle ze nic na sile, a dziecko moze pozniej samo zadecydowac

Nie wiem, jakos tak nigdy nie myslelismy o slubie.
A jest mocno wierzacy i chce bardzo chrztu wiec ja mu szlam na reke...

A tak na marginesie przyjmij mnie do znajomych na nk :-p

Jestem zla, wsciekla i niewiadomo co jeszcze :wściekła/y::angry::wściekła/y:

Jak wiecie mielismy miec chrzciny z Julki urodzinami, ale ze Julka uparla sie na impreze z kolezankami z przedszkola, to obie uroczystosci beda osobno.
No i dzis planowalismy isc do ksiedza i zalatwic restauracje na konkretny termin. Zadzwonilismy do siostry A,zeby dowiedziec sie jak z praca, zeby wolne sobie zlatwila,a ona jak zwykle sie wykrecala, za cholere chyba nie chce byc chrzestna, ale moglaby chociaz powiedziec ze nie, nie bede, znajdzcie kogos innego :confused2: No, ale mniejsza z tym. Za 5 min ona dzwoni do nas i mowi, ze jej corka z chlopakiem nie beda na chrzcinach, bo na urodziny zbieraja, wiec nie stac ich na prezent, no i, ze druga corka tez nie bedzie, bo musi sie uczyc. I slysze jak A odpowiada: no ok, nie ma problemu. A kto powiedzial ze musza prezent przyniesc koniecznie i nie wiedzialam ze dwie-trzy godz ich zbawia!!!! To ja zapierdzielam na kazde ich swieto, przyjecia itd a oni zadzwonia i odmowia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jeszcze czekam az matka A wyjedzie z tekstem ze nie przyjdzie na chrzciny bo sa bez mszy :crazy:
Przykro mi sie zrobilo, poryczalam sie i powiedzialam ze mam w dupie te chrzciny i ich nie robie skoro i tak z jego rodziny nikt nie zamierza przyjsc :crazy: I ze on nie potrafi nawet im nic powiedziec. No i koniec, chrzcin nie bedzie, chyba, ze tak jak powiedzialam A wezmie sobie mamuske pod ramie i pojda sami ochrzcic :crazy:
Nie przejmuj sie/.. ochrzcij Asię i miej gdzieś ich skoro taki to dla nich problem:dry:

u nas bańki ślinowe na porządku dziennym ale prawie od samego początku. Dobrze,z e mu sie po brodzie nie leje.
Za to ciagle wystawia języczek i się oblizuje. nie wiecie dlaczego? Myslałam, ze chce mu się pić ale cyca nie chciał

reklama
Do góry