reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
No wlasnie chrzciny dla Asi, wiec dla niej mogliby przyjsc :dry:

Dziunka a nie masz problemu z zalatwieniem chrztu skoro jestescie w nieformalnym zwiazku??bo ja mialam mega problemu bo mamy tylko slub cywilny i teraz tez pewnie nie obejdzie sie bez zrzehttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/realmad2.gifdzenia :wściekła/y::wściekła/y:

a mi ktos dzis podmienil moje grzeczne dziecko na jakiegos malego potworka co sie zlosci caly dzien:szok: a powaznie nie wiem co sie dzis z nia dzieje ale nic jej sie nie podoba...teraz tez lezy w lezaku i sie odgraza...dobrze, ze to juz zaraz pora kapania i sanie.....

mój Kuba też od wczoraj strasznie marudny :-(, puszcza bąble ze śliny i strasznie pcha paluszki do buzi dlatego jak to widze to od razu daje mu smoka ;-) no i znowu nie chce spać w dzień :-( tylko drzemki po 10 minut
posadziłam go dzisiaj w foteliku i postawiłam na ławie przed oknem , ale się o gadał do tego okna :-) miałam ubaw po pachy jak robiłam obiad , chciałam nagrać krótki filmik ale jak tylko zaczełam kręcić to się uspokoił , jutro spróbuje znowu :tak:

reklama
mój Mati też puszcza bable ze śliny i pcha rączki to buzi ale zauważyłam że tylko wtedy jak jest głodny...slinka jednak wylatuje cześciej...

Do góry