reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

tak jak ja się wreszie tam wbiałam t tam się teraz nic nie dzieje za to sobie piiszecie... oj-oj-oj ;-)

reklama
u którejś z e-cioteczek w trackie ciąży lekarz przy badaniu usg zauważył torbiel w główce dzidzi, co z torbielą? jest nadal? wchłonęła się? pytam pod katem torbieli którą ma Patryk w główce.

MOjego A brat ma psa, w pazdzierniku ur im sie syn i jak tylko wrocili ze szpitala pies czekal na moment w ktorym maly bedzie sam. I rzucil sie na lozeczko, nic sie nie stalo na szczescie, a pies nie ma wstepu do pokoju, jak tylko widzi malego to warczy.
ja lubie psy, ale takiego to juz bym nie chciala trzymac w domu o nie
wejdz na swoj profil i tam bedziesz miala po prawej stronie "nalezysz do grup" i kliknij na listopadowki 2009
i co dalej????? bo ja nie wiem gdzie w naszej grupie szukac forum

reklama
Do góry