reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

właśnie wróciłam z miasta. W jedną stronę szłam 1,5 godziny. Nic nie odśnieżone :wściekła/y: jestem wykończona i boli mnie każdy centymetr ciała :-(

reklama
najgorsze, ze kapusta odpada przy karmieniu piersia :no:
Jak zreszta wszystkie radykalne diety, bo musimy pamietac, zeby mleczo bylo wartosciowe

niezaleznie od diety mleczko i tak bedzie wartosciowe - chodzi o to, zeby nam nie wypadły włosy i zęby, no i zebysmy nie umarły na niedozywienie :baffled: dzidzius niezaleznie od naszej diety powyciaga sobie to co wartosciowe :tak:

njbezpiexzniej odstawic słodycze, jesc mniej i sie ruszac :tak: szkoda, ze to takie trudne jest :zawstydzona/y:

U nas o dziwo (bo Irlandia) tez bialo - sadź na drzewach utrzymuje sie caly dzien i nawet delikanty sniezek sypie!!! niesamowita jest w tym roku zima - szkoda tylko ze taka mrozna :zawstydzona/y: dzis do 11tej utrzymywalo sie -6stopni na dworzu - a tu domki nie przystosowane do takich mrozow :-(mam nadzieje ze rury nie popekaja bo bez wody zostaniemy:no: ja tez w domku kibluje z maluchem, ale dlatego ze przeziebiona jestem i wole nie rozlozyc sie bardziej. Maluch poki co trzyma sie dobrze, tylko lekki kaszelek go meczy.

U nas o dziwo (bo Irlandia) tez bialo - sadź na drzewach utrzymuje sie caly dzien i nawet delikanty sniezek sypie!!! niesamowita jest w tym roku zima - szkoda tylko ze taka mrozna :zawstydzona/y: dzis do 11tej utrzymywalo sie -6stopni na dworzu - a tu domki nie przystosowane do takich mrozow :-(mam nadzieje ze rury nie popekaja bo bez wody zostaniemy:no: ja tez w domku kibluje z maluchem, ale dlatego ze przeziebiona jestem i wole nie rozlozyc sie bardziej. Maluch poki co trzyma sie dobrze, tylko lekki kaszelek go meczy.
mojej siostrze już zamarzła woda ... ale na 2 dni...
u mnie póki co jest ok.. ale nawet grzejąc cały dzięń i noc nie jest aż tak gorąco jkby się chciało

reklama
w kwestii zdjęć - mi jest obojetne - na nk tez zamieszczam zdjecia moje i dzieci, a tam przeciez sa nawet moje dane osobowe...a tu jestem PRAWIE anonimowa..

Do góry