katrenki
Fanka BB :)
troche mnie zaczynaja denerwowac te posty z prosba o glosy bo sa juz chyba na wszystkich watkach...prosba do moderatorek czy dalo by sie z tym cos zrobic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
troche mnie zaczynaja denerwowac te posty z prosba o glosy bo sa juz chyba na wszystkich watkach...prosba do moderatorek czy dalo by sie z tym cos zrobic?
szczesciary jestescie:-).skoro wasze maluchy sie najadaja w takim tepie to super.Ja jak karmilam piersia to mala potrafila wisiec 2 godz na cycu i dalej byla glodnau nas jedzenie trochę dużej, bo aż 5 minut (zdarza się że je dłużej)....i to samo w dzień przerwy między karmieniami to ok. 2h....dłuższe są gdy śpi na spacerze albo jest czymś mega zajęty.
A w nocy, po kąpaniu, najada się na 6h snu, a potem już pobudki co 2-3h
A ja dzis ide sie pobawic.... tzn mam dzis urodzinki i kolezanka zabiera mnie na pare drinkow... normalnie mam wyrzuty sumienia ze zostawiam synka samego (z tata) choc przeciez ma super opieke... ale w koncu nalezy sie mi po kilku miesiacach meczarni (koncowka ciazy)????
i tak pewnie wroce szybko... jedyne co to boje sie ze wypije jednego drinka i bede ululana na amen hehehe
a ja dzis ide sie pobawic.... Tzn mam dzis urodzinki i kolezanka zabiera mnie na pare drinkow... Normalnie mam wyrzuty sumienia ze zostawiam synka samego (z tata) choc przeciez ma super opieke... Ale w koncu nalezy sie mi po kilku miesiacach meczarni (koncowka ciazy)????
I tak pewnie wroce szybko... Jedyne co to boje sie ze wypije jednego drinka i bede ululana na amen hehehe
ja jak tak raz zrobiłam (no moze nei na taką skalę jak ona ale zaśmiecilam kilka wątkow prośbą o głos) to dostalam ostrzeżenie od admina, że nastepnym razem dostanę bana i musiałam wszystkie osobiście wykasować. Myslę, ze mozna wysłać priva z prośbą o usunięcie, bez złości, bo sama wiem, ze człowiek czasem najpierw coś zrobi a potem dopiero pomysliDziewczyny jedyne co moge zrobic to tylko usunac niestety nie mam wieszych mozliwosci
STO LAT!!!!A ja dzis ide sie pobawic.... tzn mam dzis urodzinki i kolezanka zabiera mnie na pare drinkow... normalnie mam wyrzuty sumienia ze zostawiam synka samego (z tata) choc przeciez ma super opieke... ale w koncu nalezy sie mi po kilku miesiacach meczarni (koncowka ciazy)????
i tak pewnie wroce szybko... jedyne co to boje sie ze wypije jednego drinka i bede ululana na amen hehehe