reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
katrenki, klaudzia
Ja to raczej zwykle wieszam na lodówce jakiegos ooogrooomnego grubasa z wylewającym się tłuszczem w ramach przestrogi :-p:-D
Nooo, to czas zacząć coś robić :tak: Może na mega ćwiczenia jeszcze za wczesnie ale od Nowego Roku zaczynam diete :tak:
Na początek 3 dniowa głodówka dla oczyszczenia organizmu (TYLKO WARZYWA! ZERO TŁUSZCZÓW I CUKRÓW, ZERO DODATKÓW, ZERO SOLI - to jest najgorsze)
No a później myslę strzelić sobie słynna dietę kapuścianą.
Kiedyś zrobiliśmy ją razem z Ł - hahahha :-D do dzisiaj na kapuste nie może patrzec a było to prawie 2 lata temu :-D

katrenki, klaudzia
Ja to raczej zwykle wieszam na lodówce jakiegos ooogrooomnego grubasa z wylewającym się tłuszczem w ramach przestrogi :-p:-D
Nooo, to czas zacząć coś robić :tak: Może na mega ćwiczenia jeszcze za wczesnie ale od Nowego Roku zaczynam diete :tak:
Na początek 3 dniowa głodówka dla oczyszczenia organizmu (TYLKO WARZYWA! ZERO TŁUSZCZÓW I CUKRÓW, ZERO DODATKÓW, ZERO SOLI - to jest najgorsze)
Kiedyś zrobiliśmy ją razem z Ł - hahahha :-D do dzisiaj na kapuste nie może patrzec a było to prawie 2 lata temu :-D

Kapusciana?? Czyli jaka?

katrenki, klaudzia
ja zaczelam robic brzuszki....ciezko idzie, mam wrazenie, ze moje miesnie nie istnieja....co do diety nie mam konkretnej, ale mysle, ze musze sobie jakas znalesc bo jak mam jakis ustalony konkretny plan ktorego mam sie trzymac to jest latwiej niz ograniczac, narazie nie jem bialego pieczywa, ziemniakow, ograniczylam cukier....kiedys stosowalam diete plaz poludniowych i ladnie na niej chudlam bez wielkiego wysilku, moze znowu sprobuje...

czyli taka:
Dieta Kapuściana, skuteczna dieta i szybkie odchudzanie
Aż dziwne że nie znasz. Mnie się wydawało że ona kultowa wrecz ;-)
Przez tydzień gubi się średnio ok 6kg z czego 2wracają... Dobra na odtrucie organizmu z toksyn. Zawsze do niej wracam chociaż na tą zupe juz nie mogę patrzec :sorry2:
Pamiętac należy tylko że zbyt często nie wolno jej stosować

No teraz mi sier przypomnialo ze kapusta odpada, bo karmie cycem :-(

ja zaczelam robic brzuszki....ciezko idzie, mam wrazenie, ze moje miesnie nie istnieja....co do diety nie mam konkretnej, ale mysle, ze musze sobie jakas znalesc bo jak mam jakis ustalony konkretny plan ktorego mam sie trzymac to jest latwiej niz ograniczac, narazie nie jem bialego pieczywa, ziemniakow, ograniczylam cukier....kiedys stosowalam diete plaz poludniowych i ladnie na niej chudlam bez wielkiego wysilku, moze znowu sprobuje...

A ta dietka to jak wyglada?

no niezła ta 12-latka :tak: bo mąż tej kobiety to się nie spisał ;-)
a u mnie ciągle sypie śnieg , nawet na spacer z Kubą nie mogę wyjść bo musiałabym ulicami jeździć :-( ,jak tak dalej pójdzie to z domu nie będzie się dało wyjść

reklama
✬⋰
(.•´`*.
✬⋰
*.*
✬⋰´¨) SZCZESLIWEGO
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
NOWEGO ROKU
¸.•´¸
✬⋰.•*´¨)I SZAMPANSKIEJ
*.*
¸•´¸✬⋰.•*´¨)ZABAWY