katrenki
Fanka BB :)
no ja tez lapie dola ale za razem bardziej mnie to motywuje;-) zwlaszcza, ze na nim mialam mniej jakies 30 kg!!!! i co na to powiesz????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja tez lapie dola ale za razem bardziej mnie to motywuje;-) zwlaszcza, ze na nim mialam mniej jakies 30 kg!!!! i co na to powiesz????
pewnie
w ogole jak sobie patrze szczupla, opalona bo to lato bylo....zrobione wlosy bo reguralnie chodzilam na balejaz.....a teraz...gruba,blada jak sciana, rozstepy, wlosy masakra, zwlaszcza, ze zapuszczam teraz z calkiem krutkich...szkoda gadac, ale wierze, ze mi sie uda no i wiem, ze samo sie nie stanie i trzeba miec silna wole i sie za siebie wziasc....
dziekuje za zaproszenie, szkoda, ze nie mieszkamy troszke blizej, ale moze jak maluszki troszke nam podrosna, moze w lato chetnie bym sie spotkalaKarolinka zapraszam do mnie do Loughborough na fryzurke Mozesz przyjechac z Amelka. Moj Oli napewno by sie nia zainteresowal a my mialybysmy czas na fryzurke i pogaduchy
a na zjdecia z wakacji to ja juz wogole wole nie patrzec.... wtedy w porownaniu do teraz wygladalam jak chodzaca sex bomba....
dziekuje za zaproszenie, szkoda, ze nie mieszkamy troszke blizej, ale moze jak maluszki troszke nam podrosna, moze w lato chetnie bym sie spotkala
serdecznie zapraszamy jak tylko bedziesz w okolicy;-)pewnie My w cieple dni czesto jezdzilismy po calej anglii wiec pewnie sama Cie odwiedze
Tyle razy juz przejezdzalam niedaleko albo nawet przez samo wellingborough
serdecznie zapraszamy jak tylko bedziesz w okolicy;-)
tak sobie przegladalam ta liste listopadowek i strasznie nas ubylo co? nawet tych czesto udzielajacych sie...szkoda
a w ogole to dziwne, ze jeszcze nas nie przeniesli...juz prawie styczen, a my dalej na ciazowkach jestesmy....